Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Witam

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar pamfitoo
    BMW
    730 iA e32 / m5 e39
    schowek nad nogami pasarzera jest inny niestety bo stary byl w strasznym stanie :) zalozylem na sztuke narazie od innej :) byle bylo :) po powrocie do polski bedzie zmieniony :) niestety nie znalazlem nigdzie w poblizu schowka w kolorze :)

moze i macie racje polecialem troche z tymi drzwiami :) ale mi sie to podoba :) dla mnie w aucie ma dobrze grac :) fabryczne naglosnienie z przed 23 lat nie gra dobrze :) 90 porc glossnikow sa na fabycznych mejscach .. niestety wysoko tonowych nie dalo sie inaczej zamontowac .. bo nie ma na nie fabrycznych miejsc :0 glosniki w drzwiach tez zamontowalem dla lepszego efektu ... bo fabrycznie z przodu glosniki pod nogami nie graja dobrze caly dzwiek odbija sie o konsole zero akustyki .. dlatego tak to jest zrobione :) wole miec glosniki w drzwiach niz jak niektorrzy montuja wielkie glosniki w polce za tylnimi siedzeniami :) wizulnie w drzwiach lepiej wyglada :) wedlug mnie :)
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-08-2012 o 20:24 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)

Uprawnienia umieszczania postów