No tak ale przy tym rozwiązaniu alarm się włączy jak już listwa będzie oderwana i zostanie tylko uciec.:(
No tak ale przy tym rozwiązaniu alarm się włączy jak już listwa będzie oderwana i zostanie tylko uciec.:(
Wcale nie , zdemontowac listwe to nie tak hop siup. Pozniej jeszcze odpiac czujki. Chwile musi to zajac. A wydaje mi sie ze dobra syrena gdzies od tylu ladnie kolesia wystraszy.
Ja bym zamontował kamere żeby zobaczyć co to za jeden i ewentualnie go złapac i nim porządnie pogadać, założe się ,że to ta sama osoba![]()
Nawet jak bys dokladnie wiedzial jak koles wyglada to jak bys go znalazl? Detektyw Malanowski?
Na policji mają wiele fotek złodziei![]()
Prosze Ciebie z czym do ludzi .... Na komendzie to sory ale Ciebie wysmieja. Mialem w Polsce przejscia z policja i niestety na nich polegac nie mozna . Chyba ze chodzi o przyje... pala .
technics ,jak na komendę przyniesiesz nagranie z mordą złodzieja to sprawdzą u siebie czy go nie znają.
Nigdzie nie napisałem, żeby na policji polegać bo rzeczywiście się nie da![]()
Dzieki wielkie za rady. Również uważam ze to ta sama osoba i ze jak założę nowa listwę to przyjdzie 3 raz po nią. Dlatego zanim założę muszę coś dobrego wymyślić. Niestety takie rozwiązanie ze 30 sekund spokojnie wystarczy na ściągniecie całej listwy i tak się dziwie ze za przód się nie zabrali. AC mam tylko z jednej strony, szkoda niby nie duza a 10% zniżek poleci, a to już drugi raz. Pomyśle nad tym alarmem na sama listwe i do tego kamera w okno no i może jakoś mocniej ja przymocuje.