no i pierwszy klops. myślałem na poczatku ze to akumulator sie skończył. sprzedawca mi powiedział ze zmienił go kilka miesięcy temu na nowy AGM . ale ładowanie pokazywało mi na testach w zegarach 11,3 czasami do 12 dochodziło . podładowałem aku w innym aucie bo nie mam ładowarki na agm i wsadziłem do e65 patrze ładowanie 13,6 potem 14 a po jakiś 5 km skoczyło do 15 a potem znowu 11,3 i tak po kolejnych 5 kilometrach zaczęło mi odłączać po kolei systemy abs był chyba jako pierwszy potem dd na końcu sgasły światła wywaliło błąd na monitorze zeby do aso pojechać i potem na czerwono skrzynia biegów i auto sie zatrzymało na szczeście 200 m od domu . zmiana aku na inny z autka pod domem i dojechałem . pytanie czy to może być wina alternatora czy może tego ze np poprzedni właściciel jak zmieniał aku to mógł nie zakodować ze jest nowu aku???? na allegro używki alternatory po 1100 zł , ciekawe ile regeneracja z demontazem i montazem . przebieg do 206 tyś rozmawiałem z Sebkiem , wierdził ze jemu tez mniej wiecej przy takim przebiegu wysypał sie alternator jak było jest w was ?