Pozyczk suszarke do w³osów od swojej kobiety i powoli ciep³ym powietrzem z delikatnym sciaganiem foli± zejdzie razem z klejem.
Pozyczk suszarke do w³osów od swojej kobiety i powoli ciep³ym powietrzem z delikatnym sciaganiem foli± zejdzie razem z klejem.
BMW - rado¶æ z jazdy!
Evan cokolwiek nie zrobisz i tak pojedziesz po ¿yletki do kiosku.
Dziêki Panowie za cenne rady :)
Jutro dam znaæ jak mi posz³o ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Jak masz w okolicy zak³ad oklejaj±cy szyby to podjedz groszowe sprawy. Je¶li nie to s± ¿yletki jednostronne bardzo pomocne .Lekko podgrzej opalark± (delikatnie) potem rant folii zaci±gnij z ¿yletki (bêdzie schodziæ p³atami) resztê "doskrobiesz" ¿yletk± .Umyj do³adnie okno g±bk± (do mycia garów) a potem p³ynem do szyb. :D
Wisisz mi flaszkê :D
A wiêc tak Panowie. :)
Zdjêcie folii z dwóch szyb zajê³o mi ok 20 minut.
Sprzêt który mia³em to opalarka, nitro i szmatka.
Podgrzewaj±c foliê nie zostaje na szybie ¿aden klej. Idealnie schodzi.
Dziêkujê wszystkim za rady :)
PS.Anatol jako,¿e wisisz pêpkówkê, a ja flaszkê za porade uznaje, ¿e jeste¶my kwita ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja mam idealn± wrêcz metodê ;) wiele razy ¶ci±ga³em ju¿ tak foliê i efekt by³ wielce zadowalaj±cy tylko trochê cierpliwo¶ci a wiêc wystarczy opalarka nagrzewamy sobie szybê od strony gdzie jest folia i poprostu powoli sobie ¶ci±gamy foliê tylko powoli ¿eby nie urwaæ i ¿eby minimalnych kawa³ków nie zostawiæ na szybie bo potem trzeba je zmyæ jakim¶ rozpuszczalnikiem ale ja zazwyczaj odrywam foliê w jednym kawa³ku tylko trzeba pamiêtaæ ¿eby co chwilê podgrzewaæ kawa³ek folii odkleiæ i nagrzewaæ dalszy kawa³ek odkleiæ i tak do koñca :) Pzdr