Zadzwoñ tam. Ja robi³em tam i jestem meega zadowolony.
Regeneracja reflektorow Turew ul.szkolna 46 , ko¶cian tel: 695642141
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Dziêki, choæ ¶rednio mi po drodze ten Turew, bardziej liczy³em na domowe sposoby.
Wysy³a za pobraniem inne zregenerowane , a Ty mu ode¶lesz swoje stare.
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
plastiki, naprawdê fajnie wysz³y. Wszystko zrobi³em 2 tyg temu . Cena za kpl. zregenerowanych to 160z³ i odda³em stare moje.
Ja zregenerowa³em swoje lampy ca³kowicie. odb³y¶niki xenonów + pe³ne czyszczenie wewn±trz + polerowanie kloszy z lakierowaniem, lampy wygl±daj± i ¶wiêc± jak nowe , krótkie ¶wiat³a s± teraz tak mocne ¿e ¶wiec± mi d³ugimi bo my¶l± ¿e ja mam d³ugie :-) Postaram siê wystawiæ fotê jak wygl±da zregenerowana lampa E38.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Lakierujesz je normalnie lakierem bezbarwnym takim jak do bazy samochodowej. Najlepiej u¿yæ lakieru z wy¿szej pó³ki . Fotki zrobie jak wrócê z pracy. Samo polerowanie nie ma zabardzo sensu bo klosz szybko traci po³ysk po polerowaniu i ¿ó³knie.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12