Zadzwoń tam. Ja robiłem tam i jestem meega zadowolony.
Regeneracja reflektorow Turew ul.szkolna 46 , kościan tel: 695642141
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Dzięki, choć średnio mi po drodze ten Turew, bardziej liczyłem na domowe sposoby.
Wysyła za pobraniem inne zregenerowane , a Ty mu odeślesz swoje stare.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
plastiki, naprawdę fajnie wyszły. Wszystko zrobiłem 2 tyg temu . Cena za kpl. zregenerowanych to 160zł i oddałem stare moje.
Ja zregenerowałem swoje lampy całkowicie. odbłyśniki xenonów + pełne czyszczenie wewnątrz + polerowanie kloszy z lakierowaniem, lampy wyglądają i święcą jak nowe , krótkie światła są teraz tak mocne że świecą mi długimi bo myślą że ja mam długie :-) Postaram się wystawić fotę jak wygląda zregenerowana lampa E38.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Lakierujesz je normalnie lakierem bezbarwnym takim jak do bazy samochodowej. Najlepiej użyć lakieru z wyższej półki . Fotki zrobie jak wrócę z pracy. Samo polerowanie nie ma zabardzo sensu bo klosz szybko traci połysk po polerowaniu i żółknie.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12