Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Murowana Goślina dwie 730d

Początkujący Użytkownik
    BMW
    poszukuje E38 730D

Murowana Goślina dwie 730d

Witam!
    Od kilku miesięcy szukam 730D głównym warunkiem jest kolor czarny. Znalazłem kilka tygodni temu tą siódemkę
    http://otomoto.pl/bmw-730-czarna-lal...C25262725.html
    jej cena systemtycznie spada na początku była za 26 tyś obecnie jest sporo tańsza, miałem w tym tygodniu jechać ją obejrzeć i ewentualnie kupić, ale znalazłem nastepną 730D z Murowanej Gośliny i okazało się, że oba te auta są z od tej samej osoby.
    http://otomoto.pl/bmw-730-C25402112.html

Cena aut znacznie sie różni a wyposażenie i rok jest na korzyść tej tańszej. Nie wiem co o tym myśleć, może ktoś z was zna te auta albo ich sprzedawcę. Prosiłbym również o opinie tej pierwszej z 2001 roku gdyż bardziej mnie ona interesuje. Według VINu wszystko się zagdza ale sprzedawca zdradził, że wymieniał w niej licznik zewzgledu na uszkodzone pixele.

Przyokazji wyprawy do Murowanej Gośliny miałem zamiar obejrzeć jeszcze to auto, są dwa linki ale to ta sama BMW
    http://moto.allegro.pl/piekne-bmw-73...524452324.html
    http://otomoto.pl/bmw-730-C25350433.html
    Jeśli ktoś ma chwilkę i mógłby zwrócić uwagę na te auta prosiłbym o radę.

Pozdrawiam Arek.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Mi najbardziej podoba się ostatnia.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Czesc, jestem z Murowanej Gosliny, widuje obydwa auta - szczerze mowiac dopiero dzis mi uswiadomiliscie ze to dwa rozne auta - myslalem ze to jedno i to samo (bo kieruje nimi ten sam gosc) :D
    Nie jest to zadnen moj znajomy, kojarze jedynie auto/auta z widzenia, tyle co je widzialem moge powiedziec tyle ze nie puszcza/puszczaja zadnego dymka nawet przy ostrym ruszaniu, uzywane sa spokojnie raczej do crusingu zadnych palen gumy baczkow czy ruszania z butem w podlodze nie zaobserwowalem. Niestety wiecej nic nie napisze, wlasciciela nie znam a i nie ma mnie teraz na miejscu, wiec aut nie jestem w stanie obejrzec w tym miesiacu. Nie jest to raczej handlarz bo przynajmniej jedno z tych aut ma juz dosc dlugo i normalnie jest jezdzone

Początkujący Użytkownik
    BMW
    poszukuje E38 730D
    Kolego sln a może wiesz gdzie w Murowanej Goślinie w sobotę mógłbym sprawdzić na stacji diagnostycznej i podpiąć pod komputer auto.

Początkujący Użytkownik Awatar seba_235
    BMW
    740iA Shadowline m62b44
    jakbyś chciał sprawdzać tą z Szamotuł to w sobotę stacja diagnostyczna jest otwarta bodajże do 13 albo 14 na ul. Wojska Polskiego po lewej stronie jakbyś się kierował na Pniewy,a komisy zaczynają się od strony wlotu z Poznania,po prawej i lewej jest ich kilka i pewnie w którymś tam stoi bo to już chrobrego się zaczyna

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Proste, byly 2, jedna jezdzil wiec poskladal z dwoch jedna, ta dobra to ta za ponad 30 tys a ta tania to, to co zostalo... milo zobaczyc takie ceny, ciekawe kiedy dojrze auto rownie dobrze wyposarzone co moj klekot :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    poszukuje E38 730D
    coboss podobnie myśle jak ty bo tańsza opcja ma leprze wyposażenie jest młodsza o rok i 8 tysi mniej coś tu niegra. Pomału już tracę wiarę w kupno takiej jaką szukam.
    Zastanawiam się jeszcze nad tym autem
    http://moto.allegro.pl/bmw-730d-czar...542892812.html
    na zdjęciach wygląda całkiem dobrze wyposażenie też mi odpowiada in minus dla mnie to kolor tapicerki rocznik i mała NVI.
    Do Kostrzynia mam 600km więc nie jest blisko i muszę to poważnie przemyśleć.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ma fele jak moja, świeżo po malowaniu piecowym. Ma założone nowe chińskie opony, taki trik myślałem, że tyczy się tylko golfów itp a nie segmentu premium... Auto dobrze sprawdź bo jest od handlarza i zrobione na "pokaz". Na zdjęciu nie widać fotela kierowcy ani pedałów. A wydaje mi się, że są w słabej kondycji co ewidentnie wskazuje na spory przebieg... a te 240 tys km to mają wszystkie 7er od co najmniej 5-6 lat :D
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 10-08-2012 o 09:49
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!