Zamiast szukać auta z DSP, a tym bardziej doposażać to lepiej zainwestować tę kasę w lepsze audio. DSP to akurat marny sprzęt
Zamiast szukać auta z DSP, a tym bardziej doposażać to lepiej zainwestować tę kasę w lepsze audio. DSP to akurat marny sprzęt
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ja auta nie mam zamiaru zmieniać z wyglądu. Ma wyglądać tak, jak wyjechała z fabryki naście lat temu. Jakie wyposażenie miała w momencie wyjazdu z fabryki takie ma zostać. Takie jest moje zdanie. To samo tyczyć się będzie felg - tylko org bmw. Amen ;)!!
Dlatego też szukam z DSP
i chwała ci za to system gra świetnie powodzenia w poszukiwaniach
pozwolę się podpiąć pod temat
jak rozoznać wersję z DSP?
a czy tutaj można wywnioskować czy jest DSP?
S670A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional RDS
S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD
S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP (czy o to chodzi?)
czy jak w ustawieniach mamy zakładkę DSP i korektor graficzny to, to?
podziękował
DSP to pomyłka, lepiej zainwestowac chociazby w glosniki, wywalic ten pazdzierz po 5 euro/sztuka z pierwszego montażu....jak ma byc fabrycznie to wyprowadzic sygnal z fabrycznego radia na koncowke i napedzic porzadne glosniki tym....w seryjnym naglosnieniu nigdy jakosci nie bylo wtedy...
dsp jako procesor dzwieku - ok , ale nie jako naglosnienie . Jesli mial bym dzis szukac e38 napewno nie kierowal bym sie naglosnieniem . Co innego w e65 logic7 wymiata w porownaniu z autami bez L7 to przepasc
To też wiem. Jeśli będzie ok jakaś to ją kupię. Jednak miłym dodatkiem byłoby DSP. W aucie jak już pisałem NIE MAM ZAMIARU nic zmieniać. Dlatego szukam lepszego nagłośnienia, żeby potem się nie denerwować. Dla mnie zestawik bodajże Infinity w Chryslerze T&C jest baardzo ok, a co tu mówić o DSP... Tym bardziej, że przestałem się już kierować "ONLY E38" - może jakaś S'ka, A8, Cl... Nasłuchałem się za dużo złych opinii o M73 i obawiam się, że jeśli się sypnie - nie będę miał pieniędzy na naprawę (nie gadałem z typkami z forum - pracownicy po 20 pare lat w bmw wydają mi się wiarygodni, oraz sam właściciel salonu) więc zostaje mi 740/740d. Nie jest to jednak moje marzenie więc rozglądam się też za innymi...