Patromierz a ty wogole slyszales jak gra DSP ? Chyba nie ...
Patromierz a ty wogole slyszales jak gra DSP ? Chyba nie ...
To też wiem. Jeśli będzie ok jakaś to ją kupię. Jednak miłym dodatkiem byłoby DSP. W aucie jak już pisałem NIE MAM ZAMIARU nic zmieniać. Dlatego szukam lepszego nagłośnienia, żeby potem się nie denerwować. Dla mnie zestawik bodajże Infinity w Chryslerze T&C jest baardzo ok, a co tu mówić o DSP... Tym bardziej, że przestałem się już kierować "ONLY E38" - może jakaś S'ka, A8, Cl... Nasłuchałem się za dużo złych opinii o M73 i obawiam się, że jeśli się sypnie - nie będę miał pieniędzy na naprawę (nie gadałem z typkami z forum - pracownicy po 20 pare lat w bmw wydają mi się wiarygodni, oraz sam właściciel salonu) więc zostaje mi 740/740d. Nie jest to jednak moje marzenie więc rozglądam się też za innymi...
w takim razie nie jest to samochod dla Ciebie, szukaj takiego , ktorego bedzie Cie stac naprawic, bo dolozyc dsp czy lodówkę to nie jest wielki problem....podobnie eski i a ósemki potrafia uderzyc jeszcze bardziej po kieszeni, a sam pakiet startowy moze byc dwa razy drozszy niz w bmw wiec....nie wiem po co tez gadasz z typkami tutaj z forum nadal, idz do fachur z salonu na pewno Cie poprowadza i wszystko wyjasnia.....