w trakcie poszukiwañ oleju i filtra do mojej e65 na allegro dowiedzia³em siê po rozmowie telefonicznej o tym forum.
w sumie bardzo bêdzie przydatne,trochê nie ogarniam bo ka¿de jest inne ale dojdê do wszystkiego powoli.
Mianowicie od 3tyg posiadam e65 3.0 218km 04r http://zapodaj.net/3454b9ccb75a4.jpg.html
w ci±gu tego okresu zrobi³em 5tys km bo akurat tak jako¶ wysz³o ¿e sporo podró¿owa³em (z regu³y rocznie pokonuje ok 20tys)
od pocz±tku mam pewien problem,mo¿e kto¶ z Was siê z nim spotka³,mianowicie w czasie próby gwa³townej jazdy obojêtnie na jakim trybie
samochód ¶rednio zwiêkszaj±c prêdko¶æ p -+ 10km przycina siê (tzn traci na chwilê chocia¿by kontakt z gazem po u³amku sekundy) go odzyskuje przy czym drobne szarpniêcia s± odczuwalne i bardzo denerwuj±ce poniewa¿ nie wiem czym to jest spowodowane. Obstawiam osobi¶cie na skrzyniê dlatego te¿ naby³em teraz nowy olej wraz z misk±+filtrem,odmê. Wszystkie filtry ju¿ s± wymienione (powietrza by³ tak usynowiony jak nigdy w ¿yciu nie widzia³em).
jest to jedyny mankament owego samochodu na chwilê obecn±,tak to wszystko ¶miga i jest idealnie.
drug± spraw± jak± mam zauwa¿y³em i¿ pod³±czenie tu g³o¶ników innych ni¿ s± b±d¼ jakiego¶ jakiej¶ skrzynki dla lepszego efektu nie jest takie proste,ba na allegro nawet nie ma sprzêtu takiego (dowiedzia³em siê ¿e niby na ¶wiat³owodach jest tutaj to wszystko pod³±czone) i zrobienie jakiego¶ car audio aby to mia³o rêce i nogi mo¿e byæ kosztowne (obecne jest tak daremne ¿e w megance II z 2000r seria lepiej gra...)
i wiem ¿e prêdzej czy pó¼niej bêdê musia³ to ogarn±æ dlatego pytanie jest tu tego typu jakich cen muszê siê spodziewaæ za zrobienie tego (nie wliczaj±c g³o¶ników itp bo to zapewne nie ma znaczenia) chodzi bardziej o monta¿ tego.

Odpowiedz z cytatem