a ja jednak myśle że większą role niż sentyment do modelu odgrywa kwestia finansowa bo ''jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma ''
a ja jednak myśle że większą role niż sentyment do modelu odgrywa kwestia finansowa bo ''jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma ''
To ja może napiszę tak, chętnie kupiłbym sobie e65, ale wyrosłem już z takich aut, wolę pieniądze na utrzymanie tego auta przeznaczyć na inne hobby, których mam niemało. Natomiast gdybym kupił e65 to na pewno nie sprzedałbym e32, to jest jedno z ostatnich BMW, w którym można z przyjemnością samemu pomajsterkować, a a nie ma większej satysfakcji niż popracować przy swoim aucie.
Natomiast jeździć jednym 7er na co dzień i nie posiadać innych aut to trzeba mieć albo gruby portfel, albo grube ego.
pozdrawiam Bartek
Ja mam e 32 i e 38 ,dla mnie całkiem inne klimaty ,oba bardzo dobre :)
Samochody inaczej jadą inaczej pachną ,jeżeli chodzi o zapach to w stronę e32 na korzyść oczywiście :)
Wg mnie e32 zniknie tak jak e23 itp ,dobre egzemplarze nie będą tracić na wartości tylko złomy ,ale do momentu jak juz całkiem padna i zostaną tylko te co powinny :)
Jędrek ty tego sentymentu nie masz i fanów e32 nie rozumiesz. Wiadomo że takie e65 jest pod każdym względem lepsze, jest szybsze, wygodniejsze, nowocześniejsze itd. Ale jak ma się dość kasy i sentyment to się posiada i e32 i e65.
Ja np. jakbym był miliarderem to kazałbym wznowić produkcję e32, a jakby ich nikt nie chciał kupować to sam bym wszystkie kupił ;D
Kapitan mam nadzieje że tego po trzeżwemu nie pisałeś:D
dobrze pisze !!! Zdrowie Panie Kapitanie ;D
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
Wszystko już chyba zostało powiedziane ale też coś dorzucę.
E32 było jest i będzie dla większości z Nas czymś więcej niż tylko samochodem, a ludzi na nie plujących też nie zabraknie, więc cieszmy się że ktoś genialny je kiedyś zaprojektował, chuchajmy, głaskajmy a nigdy nie zginą.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
I oto to wlasnie chodzi :)
Dla jednych E32 a dla innych E65 to badziew ale wszyscy z nas maja gusta i gusciki . Najwazniejsze aby kazdy byl zadowolony ze swoich 7er bez wzgledu na model :)
"wybór należy do Ciebie ..."
Pewność na każdym kilometrze ...
Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie!
A tak serio, ja jeżdżę E32 na co dzień, jest to moje jedyne auto jak na razie i fakt, że kilku rzeczy muszę sobie czasami odmówić, żeby 7er była taka jak należy, a i tak daleko jej do ideału. Mimo to dążę do tego aby była idealna i żebym za 20 lat mógł się cieszyć z auta, które doprowadziłem do ideału i w takim stanie utrzymałem. Na pewno w międzyczasie będę miał jakieś inne auta, ale to E32 zawsze będzie najważniejsza.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic