Od tygodnia w naszej buni nie dzia³a monitor od navi po tym jak pan od którego j± kupili¶my cos wcisn±³ naciskam wszystkie przyciski od³±czenie aku te¿ nic nie daje co mog³o siê stac 7ka jest z grudnia 1996 to chyba mk1 prosze o pomoc.
Od tygodnia w naszej buni nie dzia³a monitor od navi po tym jak pan od którego j± kupili¶my cos wcisn±³ naciskam wszystkie przyciski od³±czenie aku te¿ nic nie daje co mog³o siê stac 7ka jest z grudnia 1996 to chyba mk1 prosze o pomoc.
B-êdziesz M-óg³ W-yprzedzaæ
Muszê powiedzieæ, ¿e jak na 13-tolatka jeste¶ niezwykle rezolutny :)
Gra muzyka
Dziêki ja zawsze taki jestem na temat samochodów az siê wszyscy dziwi± mam to po tacie
rozumiem ¿e mowa o navi 4/3 , czy naciska³e¶ pokrêt³o obok monitora , je¿eli monitor jest wy³±czony z poziomu menu to ono w³ancza go spowrotem ...
tak to 4:3 wciskam wszystko i nic nie dzia³a nie wy¶wietla nic :(
Prawdopodobnie pad³ Ci tuner TV b±d¼ MK1. Jest równie¿ mo¿liwo¶æ (ta najlepsza) ¿e pad³ wy¶wietlacz. Sprawd¼ czy chocia¿ siê pod¶wietla.
Pozdrawiam
a jak to sprawdzic??? bo nic tam nie ¶wieci ten monitor wciskam menu i to pokrêt³o od navi i nic ;(
to jak nic nie ¶wieci to moze bezpieczniki??Zamieszczone przez l_mariuszjunior
Niczym Feniks z Popio³u podrywa siê i unosi w oddali
W±tpiê ¿eby to by³a kwestia bezpieczników. Sprawd¼ czy czytnik MK1 dzia³a. Czy wyrzuca p³ytê ? Ale obawiam siê, ¿e pad³ monitor.
Pozdrawiam
A czy gra Ci radio jak naciskasz lew± ga³kê ? Pali siê pomarañczowa dioda ?