Bardzo dziwnie to wygląda....wręcz śmiesznie ta bardzo czarna soczewka ( lampa ) a reszta taka żółtawa, nie to co BH do e32/e34.... Chyba mając e38 nie zdecydowałbym się na takie coś....
Bardzo dziwnie to wygląda....wręcz śmiesznie ta bardzo czarna soczewka ( lampa ) a reszta taka żółtawa, nie to co BH do e32/e34.... Chyba mając e38 nie zdecydowałbym się na takie coś....
Ojej, wszystko jest, krzyże itp. Tak samo efekt na który czekałem. W e32 robiłem na nowych szklach a tutaj na starych które są dość zmęczone,również szkła rozpraszające są stare, tylko wyczyszczone. Również zeleży od zdjęć które robiłem zwykłym telefonem a nie jakąś lustrznką. Lampy świecą i wyglądaja lepiej, tyle w temacie.
Ostatnio edytowane przez Hen ; 25-01-2015 o 21:03
Ojej ojej ;)
reflektory kolegi Hen PRZED i PO:
image upload no resize
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Powiem Ci grabol, że robota znakomita, bo nawet ściana i kafelki po tej przeróbce na BH jakieś ciemniejsze się zrobiły...
Wiedzielem ze to zrobi :-)
Jak dorwę dobry aparat to również zrobię zdjęcia PROFESJONALIZMU przerabiania lamp przez Grabola, ponieważ przy modyfikacji moich lamp zostawił z 50 odcisków palców po wewnętrznej stronie kloszy, które teraz pięknie rażą w oczy. Nic tylko brawo bić.
Z rzeczy przekombinowanych. Były właściciel pokolorował, okopcił (tak naprawdę nie wiem jaka to była technika) szkiełka długich, tak że długie są krótsze niż dłuższe
Da się to wyczyścić, czy lepiej przełożyć nowe???
Wszystko zależy od metody jaką skrzywdził ktoś te szkiełka. Spróbuj spolerować delikatną pastą.
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
A mógłbyś mi coś polecić do czyszczenia-jestem od brudnej roboty czyt.kosmetycznych poprawek.
Niby mam szkiełka na wymianę, ale trzeba by rozbebeszyć inne lampy. To się nazywa złaaaaaaaaaa black hella...