To było te 100 kg mięśnia?? :)
To było te 100 kg mięśnia?? :)
pozdrawiam Bartek
Dzuda jestem tego samego zdania , nie wklejamy linków z poza otwartego..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
spasownie maski widać gołym okiem na przodzie prawa i lewa strona różne szczeliny, a zderzak przed lift, boki po lift i światła z migaczami polift, panel środkowy przedlift, po navce widać że będzie to zapewne mk2 a nie mk3, brak progów poliftowych itp plus lpg ciekawe na ile silnik wykończyło, ciekawe jak z skrzynką w tym aucie, a odnośnie zamieszczonego linku to do interpretacji własnej każdy aby mieć jakieś pojęcie nt. sprzedającego ponieważ to raczej forumowicz od nas nie jest - jak widać widnieje banned http://7er.pl/member.php/3266-ginspirations ale to nie temat tego posta.
3 cia strefa klimatronika zapewne dostawiona
na plus lodówka
pod znakiem zapytania kondycja v12 tki
auto w sprzedaży od początku lipca
tutaj temat że v12 nie odpala w połowie lipca a dwa tyg później na allegro w sprzedaży dalej że wszystko jest ok, dziwne prawda ?
http://7er.pl/showthread.php/24586-750-nie-odpala
biorąc pod uwagę całokształt podejżewam że nowy właściciel będzie miał bardzooo ciekawe przygody z tym autem
Ostatnio edytowane przez extino ; 03-08-2012 o 09:57
ostatnio pisał coś o problemach z odpalaniem w upały, niby coś o stacyjce.
sam byłem zainteresowany nim, ale nigdy od właściciela nie usłyszałem odpowiedzi czemu się upiera że to polift skoro jest z 98r, jak twierdził jest to wersja specjalna na pokazy i dlatego polift :)
z drugiej strony dostałem od jednego z forumowiczów info by odpuścić sobie ten egzemplarz, za duża rzeźba, i bity.
w 98r były już polifty...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
wiem że były, ale nie z przedliftowymi progami, poza tym NIVO siadło (widać po zdjęciach), a ktoś inny potwierdził
panel przycisków chyba z przedlifta, atrapa poduszki w kierownicy ma jakoś inny kolor niż kierownica
oczywiście ja nie oceniam auta że nie warto, pisze to o czym sam zostałem poinformowany
Ostatnio edytowane przez Bartos ; 03-08-2012 o 19:37
po pierwsze 750 z gazem :-D nie polecam i to nie z jednym a z dwoma instalacjami
po drugie jakaś rzeźba ja mam grudzień 1998 i już pełen lift i n73n a tu progi z 1994 pewnie jest 1998 styczeń po strzale i lift założony a pierwsza rejestracja pewnie grudzień
\
po trzecie jaka cena takie auto pewnie sprzeda za 16000 pln wiec odliczajac gaz jakieś 6000 chce 10 000 a to za "po liftowca ' zarejstrowanego podejrzanie tanio
po czwarte cos jest nie halo bo już na allegro jest z pół roku najmniej bo obserwuje z ciekawości akurat v12 !!
Ostatnio edytowane przez bemka ; 03-08-2012 o 19:41
tak byly ja mam grudzien 1998 ale niemiecka produkcja i jest po lift pełny
hmmm to jest to nadnaturalnie szybkie cudo na 2 instalkach lpg za 16k po lifcie??? pewnie drugie tyle wkładu na początek ale to tylko moja poroniona opinia :)