vramzes e23 728?? na BBS?? okolice Raciborza Włodzisławia?jak tak to ją 3 razy widziałem:)
vramzes e23 728?? na BBS?? okolice Raciborza Włodzisławia?jak tak to ją 3 razy widziałem:)
A ja wczoraj koło 22:00 w Legnicy (woj.dolno-śląskie) na przeciwko Hotelu Qubus w centrum, widziałem białe E38 na numerach DZG czyli z Zgorzelca autko, zabierało 2 pasażerów - ja stałem E32 na tym samym parkingu.
Normalnie robi się z tego wątku program 997 :)
pozdrawiam Bartek
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
kolego Kaliber chyba tak bo wpadłem na nią na zakręcie i nie miałem czasu się długo przygladać :)
Hehe....no a ja dziś w drodze powrotnej z Sando...spotkałem czarne E38 z blaszkami WM, które podróżowało A4 w kierunku Krakowa...
Fakt ledwo ją zauważyłem...bo akurat robiłem testa...i jak ją mijałem to leciałem 210......:p
A ja w centrum pozka spotkałem w godzinach wieczornych e38 ciemno zieloną po 735ay i chyba z forum auto, z kierowcą wymieniliśmy spojrzenia, również jechałem e38 swoją.
25.08.2012 Złote E65 (niespotykany kolorek) na ulicy Pawiej w Krakowie. Młody chłopak z laską !
26.08.2012 Srebrne E65 (koło dworca PKS) Wrocław - zakapior po czterdziestce (bałem się lukać) <sorki jeżeli zawyżyłem wiek>.
Ostatnio edytowane przez olejus ; 27-08-2012 o 09:40
Pić trzeba ! Jeść można !