Impex ale jazda czoperem to zupelnie co innego niz wyczynowym supermoto, mam takie jak ten gosc rozbil i masakraaa :D
A ja widuje czedto e38 chyba srebrne na Radogoszczu w Lodzi, stara krancowka na switezianki :) moze formuowicz?
Impex ale jazda czoperem to zupelnie co innego niz wyczynowym supermoto, mam takie jak ten gosc rozbil i masakraaa :D
A ja widuje czedto e38 chyba srebrne na Radogoszczu w Lodzi, stara krancowka na switezianki :) moze formuowicz?
Dziś około 14,w Mścicach zielone e38 z czarną nerką. Tablica ZKO.
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
Wczoraj przed 23cią. Trasa 78 miejscowość Świerklaniec, kierunek Siewierz. E65 przedlift (prawdopodobnie SterlingGrau) tablice RZE XXXX. Ja jechałem Fronterą, więc nie rozpoznawalny :D Ktoś od nas?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Dziś o godzinie 11:30 przez Nowy Sącz przejeżdżało granatowe E32 o numerach TSA 71SL, a za kierownicą jakaś kobieta...Forumowa bryka...??
Ja dzisiaj widziałem w Łodzi o godzinie 9:55 auto kolegi Martynka. Muszę przyznać, że wóz robi wrażenie.
Dziś CH Platan Zabrze godź 8:48 23sek. Brudne czarne e32 na brudnych Rc i z kwadratową tablicą STA Jak jechała przez policjanta to aż tarło było.
I teraz tekst: ''''Ja łapa w góre'' a on nic. No i musi być jeszcze jeden tekst ''Czy to ktoś od nas ? '' hahah
Pewnie to kobieta jechała jakaś z forum![]()
Jak German to Anna.
jak nie podniósł łapy to znaczy, że nie zauważył był , a uwalona bo właśnie z trasy przez Polskę wrócił, zresztą dzień wcześniej to samo auto w łodzi widzieli a tam przez 2 dni lało :P
wieść niesie, że posiada on karnet na BP i myje je za każdym razem gdy się uwali więc popołudniu pojechał na myjnie co by jakoś wyglądało.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...