Koło 21, Ursynów, na rondzie zrównałem się z 740/740d na radomskich numerach, pozdrowiliśmy się po czym wyprzedziłem migając awaryjnymi. :p
Ktoś od nas tym razem? :icon_razz:
Koło 21, Ursynów, na rondzie zrównałem się z 740/740d na radomskich numerach, pozdrowiliśmy się po czym wyprzedziłem migając awaryjnymi. :p
Ktoś od nas tym razem? :icon_razz:
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
22:15 Biała e32 obok Ronda Starzyńskiego.
dziś dwie e32 :) jedna z mojego terenu,blachy PKE....( ciemno zielona ) wjeżdżała na stację gazu w Kępnie ul.Wrocławska,i druga w drodze powrotnej nie widziałem blach , kolor czerwony - bordowy stacja Orlen Kępno trasa nr.8 ( trąbiłem ale nie wiem czy zostałem zauważony :) )
Natomiast jutro poruszam się do Tomaszowa Maz. z przyczepką :)
zielona już namierzona,całkiem niedaleko mnie i tu zaskoczenie ta czerwona ( calypsorot ) którą wtedy widziałem też szlaja się u mnie,dziś spotkana na parkingu,fela styling 2 jak u mnie i tablice PSL... ,ktoś sprzedał do Kępna taką lub ktoś kupił i się nie ujawnia z mojej okolicy ??
Wczoraj w poludnie zaparkowany w Lomiankach po prawej strone w kierunku Wawy ciemny 7erna glebie chyba na Keskinie KT5 z tylu cztery kominy, black szyby ,blachy WND.. sliczniusia :-) nie widzialem jej wczesniej na zadnym spocie w Wawie..
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
2 dni temu widziałem e38 750 ..policyjną z kogutem na dachu w Warszawie.
Jak zatrzymali jakiegoś gościa. Czarny kolor. Ulica Solidarności z Okopową. Jeździ na WPR, Pruszkowskie blachy. Z mojej strony szok :)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez Hermesso ; 09-03-2013 o 22:53
Policyjne 750? Wie ktos po co im takie samochody? Moze byli z BOR-u![]()