Jest podzielność uwagi, więc gitara ;)
Jest podzielność uwagi, więc gitara ;)
Granatowe 7er (poczatek tab.rej.LBI) na BP Vreeland(NL)
A mnie dziś wyprzedzało ciemne e32 na trasie Strzelce Opolskie - Toszek a rejestracja DLR - lub podobna. Naklejki grubooo złote pasy z boku alpina i z tyłu alpina, buczała jak pszczoła przed atakiem. Black hella i marchewki. czyje to wozidło :)
Jak German to Anna.
I oprócz wnętrza, samochód jest całkiem spoko ;] Robi wrażenie na żywo.
Co do tematu, o ile mnie pamięć nie myli to we wtorek:
czarne E65, poliftowe, shaddow line, nr. rej DW 130KM ( na 95%), stacja paliw Alf / karczma Sączówka w miejscowości Sączów przy DK 78
Ktoś od nas?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Dziś, obwodnica Piekar Śląskich, 15:47 w pobliżu kopca mijałem czarne/ciemne e38 na katowickich blachach. Ktoś z forum?
Jest tu sporo ludzi z Wrocławiia. Jak ktoś was zobaczy w tym mieście czarną poliftową 740i na 19" słoneczkach z kremowym wnętrzem to będzie to moja ex bo starszy Pan z wrocławia kupił. Może ktoś ją tam zobaczy :)
Dziś w Bielsku-Białej dwie srebrne e38 na śląskich numerach
Dzisiaj, ok. 11:00 DK nr 1 w stronę Piotrkowa Trybunalskiego, ciemne poliftowe E38, nr rej SBE XXXXX, minąłem z dosyć dużą prędkością, mocno zaniedbanym, czarnym E32 nr rej STA ;)
Za kilkanaście minut E38 mnie doszło, ja odbiłem na S8 w stronę Warszawy i tam drogi się rozeszły.
Ktoś od nas?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic