hahahahahhahahahaahahaha roz***ałes mnie ;D ale ja slyszalam wersje o alfie romeo.
Ja nie raz spotkam kierowcow 7er na drodze którzy sie witają , często nawet z innych modeli pozdrawiają :)
hahahahahhahahahaahahaha roz***ałes mnie ;D ale ja slyszalam wersje o alfie romeo.
Ja nie raz spotkam kierowcow 7er na drodze którzy sie witają , często nawet z innych modeli pozdrawiają :)
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
A to akurat zdarzyło się coś podobnego...jak wracaliśmy razem z TM czyli ja, kivi i Urszula ...:p
Pamiętam to jak dziś
A było to tak...
Jedziemy sobie w kolumnie we trójkę jakąś dróżką w stronę Częstochowy...były dwa pasy ruchu...a z racji, że mam M30 jechałem ostatni...:p
Śmigamy prawym pasem (przepisowo ) i nagle patrzę, a w lusterku na lewym pasie pojawia się E39...myślę pewnie M5...więc zapewne tylko mignie obok nas...;)!!
Ale coś długo go nie ma...patrzę gdzie się podziało, a ono obok mnie jedzie równo...i pasażer patrzy w moją stronę i kiwa głową i wymac***e ręką z wyciągniętym kciukiem...............................
A tu pewnie zdziwicie się, ale niech kivi albo Urszula dokończy którym palcem....:D
heheh, ja też kilka razy miałem miłe chwile jeżdząc 7er po Wawie.
niewspominając o spotkaniu krakowskiej BLACK MAGIC w arkadii :) ;)
to np. przemknał mi Kamilos kiedyś przed maską, Leona to kiedys ze 3 razy przyuważyłem, a najlepsze było jak jechalem trasą toruńską , przede mna wyłoniła sie srebrna 740d i nie bardzo przepuszczala inne auta... dopóki nie pojawiłem sie w lusterku :) reakcja była natychmiastowa i niezmiernie miła:) odrazu zrobil mi miejsce a kilka km dalej odwdzieczylem się wpuszczając na suwaczek sreberko.
głupstwa ale cieszą ;D
moloko5 ta czarna e32 co tam gdzieś niedaleko ciebie jest to już jeżdzi?? chlopaczek jak byłem u niego miał jeszcze e38 i e34turasa ps. ty mieszkasz gdzieś niedaleko media markt??
Ja zawsze jak juz widze z daleka a szczegulnie z naprzeciwka inną E32 to zaraz jest ekscytacja wystawiam łape całą przez szybe migawka długimi i dumnie pokazuje cześć. Patrze na kierowce nadjeżdzającego E32 zaraz wie o co chodzi również pokazuje cześć z dumną i jednocześnie ucieszoną miną że spotkał drugiego kierowce który wie o co chodzi po czym w ostatniej chwili widze jak poprawia sie wygodnie i dumnie w fotelu zakładam że obaj mamy banana jakiś czas :P Ze dwa razy w życiu spotkałem muła który nie wiedział że E32 to coś poprostu nie w temacie i nie udało się nawiązać rozmowy. np:
Widze że też masz E32, ładne
JA: jaki masz tam silnik
Facet: chcesz kupić?
Ja: nie chce zobacz tam stoi moje E32
Facet: 10 tyś i jest twoja
Ja: spoglądam dokładnie ( 730 gaz zwykły welur brak klimy) [...]
Ja: Dobra ide dziwny jesteś gościu.
Facet: ( słowo niecenzuralne groźby.)
No luudzie :D
A ja niestety czasem sie minę na mieście z E38 raczej nikt od nas ostatnio czym mogę się pochwalić mijałem złotą 635CSI z mojego miasta.
Mijając lub spotykając E32 też nie rozpoznaje nikogo z nas cóż świetkorzyskie u nas z tego co wiem dzuda tylko jest z e32 na 7er. Chociaż możliwe że kiedyś się mijaliśmy.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 04-08-2012 o 00:40
Wczoraj tj.03.08 miałem sie z e38 DLB dalej nie pamietam lekko obniżona,szara przejazdzala przez moja Zlotoryjke padły pozdrowienia. Uważam ze niezły pomysł abyśmy sie pozdrawiali, gębą sie cieszy i to jest fajne
BMW - radość z jazdy!