Byłem tam oglądać Campera, ale nie kupiłem ;]
E32 nie moja, trochę zaniedbana. Sprężyny z tyłu tak siadnięte są raczej, nie wnikam w to :)
Byłem tam oglądać Campera, ale nie kupiłem ;]
E32 nie moja, trochę zaniedbana. Sprężyny z tyłu tak siadnięte są raczej, nie wnikam w to :)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
12:30 czarne e32 wąska , czarna felga Tragówek i około 14 Arkadia czarne E38 WWL zaparkowane na miejscu na wózki :D
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
Wlot do Tarnobrzega od strony Mielca godz ok 19 może parę min wcześniej....Czarna E38 bodajże na WY
Dziś o 14:30 na ursynowie, na parkingu reala - E38 poliftowe, kolor anthrazit metallic, chromowane nerki, blachy - KOL 7L...
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
czyje to granatowe e32 które widuję w krakowie w okolicy walerego sławka (gminna/heila)?
(poza tym to jeszcze e34 calypsorot metallic gdzieś tam często się kręci ;) )
Sobota w Pruszczu Gdańskim czarne e38 na tablicach ST
Kto wlatywał do de. około 7.00 w pon. przez Jędrzychowice czarną e65??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
bielsko ok 15 czarna e65 na blachach RMI
Zielona E38 i w srodku Grabol, na skrzyzowaniu drogi na lublin i terespol w Zakrecie, chyba Cie pałolicjanty zgarnęły :P
Wczoraj w myszkowie koło kręgielni widziałem ładne e38 na warszawskich blachach, czy to może ktoś od nas zawitał w moje strony?