sluchaj kaktus Twoja e32 mi szepneła na uszko , ze by chciała pod choinkę nową maskę ... : )
sluchaj kaktus Twoja e32 mi szepneła na uszko , ze by chciała pod choinkę nową maskę ... : )
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
stacja BP Kępno ok 17-stej srebrne e65 blachy SC ..... by mnie rozjechał pod myjnią więc nie zauważyłem kierowcy :)
Czy ktoś od nas kręci się w okolicach marymontu w Warszawie E38 najprawdopodobniej czarna. Na xenonach z tyłu lampy LED. Blachy zaczynające się : WOT
??????????????????????
I jeszcze jedna E38,Czarna na Blachach WK
?????????????????????
Ja widziałem w niedzielę, między 3 a 4 rano jasną e38 jak skręcała przy Warszawskim ZOO w stronę wału miedzeszyńskiego, jechałem szarą Taxi bmw e34 kombi.
Dzisiaj w Radzionkowie (zaraz obok IMPEXu ) mijałem się z całkowicie czarną E32 ( lakier, lampy, szyby, shaddow ) z pomarańczowymi kierunkami z przodu, na blachach DLU. Ktoś od nas? Jakiś odbiór osobisty z IMPEXu? ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Pikna 760 LI w mojej mieścinie na rej. ZK... Piękna sztuka,czyściutka powolutku kulała się po drodze-max 100km/h ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Od kilku dni widziane w Dębicy srebrne, poliftowe E38. Numery zaczynające sie na LCH :)
Siedzę sobie w knajpie...
Wszyscy już odeszli w ciemną noc...
~ wysłane poprzez Tapatalk