Chlopaki jak juz kogos jedziecie to chociaz troche sie zastanowcie! Lover sie przywital miesiac temu ;) fotki tez sa - takie autko to moje marzenie, ale 70 tys to troche duzo za E38 i pewnie dlatego kupiec sie nie znalazl...
Chlopaki jak juz kogos jedziecie to chociaz troche sie zastanowcie! Lover sie przywital miesiac temu ;) fotki tez sa - takie autko to moje marzenie, ale 70 tys to troche duzo za E38 i pewnie dlatego kupiec sie nie znalazl...
hmmm no fakt - sorry ale w takim razie jazda za martwice na forum :)
heheh dobry powod sie zawsze znajdzie ;DZamieszczone przez Neuf
Dobrze ze ktos sie za mna wstawil. Prawda jest taka, ze na sprzedazy mi nie bardzo zalezy, a kto bedzie konkretnie zainteresowany to zawsze mozna sie dogadac, chcialem sie zorientowac mniej wiecej jaki bedzie ruch na aukcjach, ale najczesciej to zamiany na jakies auta kiepskie a ja wiem co mam, bo przywozilem je dla siebie i nie handluje autami. Zrobie z niej absolutny maks, kombinuje teraz z domykaniem drzwi, a jak juz bede mial kompletnie wszystko to wystawie za stowe bo tyle bedzie dla mnie warta moja niunia :)
Witek
To powodzenia :)
jeszcze chyba nie masz skóry na desce i boczkach ;)
Ale autko wypas....
A co do tematu to starter fajna rzecz ale jeśli się tego nie ma to wielkiego haalo nie ma....ot taki bajer
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Witam wszystkich na forum
W swojej e38 740 zamontowałem taki przycisk, działa rewelacja jak skończę jeszcze przeróbkę z podświetlaniem klamek to zamieszczę kilka fotek.
Przyciskiem włącza i wyłącza sie silnik. Tuninguję wieczorami więc odezwę się za kilka dni.
to straszne ;)
A ja wyczaiłem fajną opcję (choć pewnie już ktoś to wcześniej znalazł) u mnie wygląda to tak: po włączeniu opcji CODE (zablokowania autka kodem, dodam że autko stało jakiś czas choć nie sprawdziłem czy to ma wpływ...) wkładam kluczyk i robię tak jak na komfort start: kręcę i puszczam w stacyjce (nic szczególnego się nie dzieje - PROSI O PODANIE KODU) i dopiero wtedy wprowadzam KOD po jego zatwierdzeniu autko SAMO się ODPALA... :D sam byłem w szoku ale czasem przypadkiem coś się uda hehehe ciekawego...![]()
ja mam e38 740 '94r i nie mam komfort startu!
U mnie też nie ma ;(