kurcze, a zawsze mi się wydawało że maska po lifcie jest bardziej wyprofilowana w miejscu lamp... może to tylko takie złudzenie ;-)
kurcze, a zawsze mi się wydawało że maska po lifcie jest bardziej wyprofilowana w miejscu lamp... może to tylko takie złudzenie ;-)
Wersje poliftowa zostawie na wiosne jak fundusze beda bo z Waszych opisow wychodzi że troche trzeba zainwestowac..
Na dzień dzisiejszy doszedł kolejny gadżet zrobiony z pomyslu RATOVNIKA ;)
Mam nadzieje ze do świąt się utrzyma ;)
A to moj akwariowy pomocnik, towarzyszył w takiej pozycji podczas całej procedury "cięcia chromowego makaronu" ;)
![]()
W koncu zebralo mi sie na nakrecenie chociazby takiego filmiku przedstawiajacego jak brzmia moje puste koncowe wydechy z wycietymi dziurami ;)
Jak na przerobke ktora nic nie kosztuje to chyba nie tak zle?
Tak sobie kompa przegladalem i wpadla mi ta fotka w rece ;)
Kilkanascie dni po kupnie tak sie juz z nia zrzylem :D
![]()
Ostatnio edytowane przez norbi 735il ; 25-02-2014 o 08:34
Ostatnio edytowane przez charzun ; 12-10-2014 o 01:44
Bardzo ładna 7er, styling 95 wsadzaj i robi robotę :) Tak w ogóle widzę, że z wnętrzem walczyłeś tak samo jak ja, szacunek. Ciężko było ?:)
Fajny progres.
Gratulacje.
Nie zakladaj styling 95 :)
Pozdro.
Wnetrze moge juz z zamknietymi oczami wyjmowac i wkladac ;)
Auto aktualnie idzie na handel. Na oku e65 :) Ile moge ją cenic? 1995r 4.0 LPG technicznie wszystko ogarniete, jedynie rdza na drzwiach i klapie do zrobienia i kiera do obszycia bo jest straszna.. Mam komplet drugich drzwi i klape bez rdzy lecz w innym kolorze i ogolnie bardzo duzo czesci, polosie, dyfer, nagrzewnice, itd itd...
Od 8 do 12tyś zł to mysle, ze to dobry przedział jeśli uda Ci się w nim sprzedać.