witam,szukałem szukałem i nie umiem wyszukać!!!pewnie powtarzam temat przepraszam!!!!jak zdemontować podsufitke!!!chcę oddać do podklejenia i nie mam pojęcia jak do tego podejść w dodatku mam szyberdach....BŁAGAM POMOCY!!!!
witam,szukałem szukałem i nie umiem wyszukać!!!pewnie powtarzam temat przepraszam!!!!jak zdemontować podsufitke!!!chcę oddać do podklejenia i nie mam pojęcia jak do tego podejść w dodatku mam szyberdach....BŁAGAM POMOCY!!!!
tyle to wiem...obczaiłem,ale nie wiem czy to tylko wystarczy poodkręcać,czy są jakieś wkrety gdzieś czy coś,a z szyber dachu to jak???bo tam to już wogóle nie wiem...
http://bmwe32.masscom.net/johan/head...headliner.html
...nie ma za co ;)
dzieki :) wszystko spoko bo tą stronę już mam w ulubionych ale jest bez szyber dachu.....i tu jest kuku,jak część z szyberdachu zdemontować....
Stajesz obok auta (najlepiej we dwóch) i ciągniecie równo za ten materiał do tyłu na uchylonym. Masz też w koło spinki żeby odeszło w koło szybra. Kiedys gdzieś zamieszczałem fotki tego. I generalnie nie jest tak łatwo jak ją z auta wyciągnać jak to jest pokazane na stronie
Na tym zdjęciu masz pokazane gdzie złapać i ciągnąc mocno to tyłu
Na tym zaś masz zaznaczone spinki którą tą w koło szyberdachu i musisz je śrubokrętem podwadzić żeby lekko zeszła podsufitka
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 30-07-2012 o 17:59
uchylony czyli tył szybra do góry?i do tyłu?czy w dół?ok a potem jak jak od przodu jest on domkniety?czy tam jakieś miejsce sie zrobi po zwaleniu całej podsufitki...?masakra... :) Widziałem już wcześniej kolego Dzuda że na czarno robiłeś :) mam taki plan rownież no i z szyberem tez musiałeś walczyć,mysle ze bedzie warto sądząc po twoich fajnych zdjęciach
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 30-07-2012 o 18:02
Patrz dwie fotki wyżej
ok :) przyswoiłem praktyka pokaże jak wyjdzie,a czym obszywałeś???