Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: oryginalnosc

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    po co ci to?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    poniewaz chce kupic samochód bezwypadkowy. Poniewaz moze sie to przydac innym osoba. Dzieki temu bede mogl sprawdzic czy auto absolutnie bezwypadkowe/200% nie malowane naprawde takim jest. Bo uwazam, ze samochód do kochania powinien byc mozliwie oryginalny i bez ingerencji (taki jak go fabryka stworzyla lacznie z lakierem)
    nie chce sie teraz spierac sie czy samochód z malowanym elementem jest gorszy od tego nie malowanego - bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat i nalezy to uszanowac.
    pozdrawiam,
    Bartosz

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    poniewaz chce kupic samochód bezwypadkowy. Poniewaz moze sie to przydac innym osoba. Dzieki temu bede mogl sprawdzic czy auto absolutnie bezwypadkowe/200% nie malowane naprawde takim jest. Bo uwazam, ze samochód do kochania powinien byc mozliwie oryginalny i bez ingerencji (taki jak go fabryka stworzyla lacznie z lakierem)
    nie chce sie teraz spierac sie czy samochód z malowanym elementem jest gorszy od tego nie malowanego - bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat i nalezy to uszanowac.
    pozdrawiam,
    Bartosz

jesli chodzi o szyby, sam mam przednia nieoryginalna - ale o tym poinformowal mnie poprzedni wlasciciel w serwisie mi to potwierdzili. Szyba to nie problem, to rzecz eksplatacyjna. Ale klosze dobrze miec oryginalne - swiadczy to o tym, ze samochod nie mial powazniejszej przygody - bo nie ma co ukrywac tak latwo reflektora nie idzie uszkodzic "po za" wypadkiem.

Uprawnienia umieszczania postów