PANOWIE - temat jest o ringach a nie o siedzeniach w welurze w e65!!!
Niewiedza jednego usera nie powinna powodować robienia OT w tym temacie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
szczerze nie widziałem...
gdzieś już była debata na temat wnetrza e65 i ktoś znalazł zdjęcie jednej bez skóry.
taką znalezc ciezko bardzo.
zreszta tylko OT sie z tego robi
jak cie razi moja gramatyka czy ortografia to nieczytaj.
nikogo nie zmuszam
napiszcie cos konstruktywnego w sprawie ringow lepiej
O wlasnie tez ta widzilem z allegro.jedyna
pozatym jakos ja najwiecej pisze w temacie pomyslow jak to zrobic
Adosio zejdz ze mnie czep sie kogos innego,wiedze mam calkiem spora to o skórze tak dla żartów napisałem.
Ostatnio edytowane przez yendrek ; 05-08-2012 o 16:00
prebek nie masz co się bać ,wielu już tak jeżdzi i jest ok :)
ja mam zalozone listwy led:D,co jak co wies, ale robote robią:D
auto jest b.widoczne na drodze.
ale do rzeczy, ostatnio w sieci widzialem zarowki, h7 led canbus, wiec jak by je zlozyl i zaprogramowal na dzienne to bylby taka jasna poświata jak w ksenonie, czyli wyglądalo by to fajnie,anie tak lipnie żółtawo.
problem w tym ze to sa drogowe chyba na 70 procent, i ciekawe czy te 70procent mocy zapali ta zarowke led, moze ktos wie bo nie chce tracić na marne 2x60pln,
ale pomysl chyba ok?
Ja sprawdzałem tezarówki LED. Mam zakodowane światła drogowe na niepełną moc i LED'y świecą. Mam tylko niestety żarówki, które powodują błąd komputera, więc nie wkładałem na stałe. Posiadają ponad 100 ledów smd. Przy kupnie trzeba dokładnie zmierzyć "suwakiem" otwór w lampie, bo te moje ledwo się mieszczą. Trzeba wybrać naprawdę mocne, żeby fajnie wyglądało. Ale świecą.
A ja kompletnie nie rozumiem w czym problem ? A nie mozecie wstawic sobie w ringi ledow 10 w . Ostatnio widzialem e65 z takimi markerami i myslalem ze mi oczy wypali w dzien . Wogole nie ma roznicy miedzy innymi ledami . Zakodowac to tak zeby w trybie auto zapalaly sie ledy od razu a wylaczaly po wlaczeniu swiatel mijania.
Fajnie byłoby, ale u nas raczej takiego efektu nie uzyskamy. Musielibyśmy wymienić ringi na takie, które są oświetlane z dwóch stron. Takie, jak np w E60.
W e60 sa identyczne ringi jak w e65. Efekt po zalozeniu 10w led wystarczajacy nq swiatla dzienne.