Właśnie u mnie jest to jakoś skopsane, bo:
"dzienne" świecą się w pozycji "0" i "postój" (przy włączonym zapłonie) - dlatego jak silnik pracuje, to w nocy nie mogę stać na postojowych, bo cały czas świecą "dzienne"
mijania świecą w pozycji "auto" i w pozycji "mijania"
więc nie tak, jak powinny...
może mam uszkodzony czujnik zmierzchu, ale nie ma błędów ...
No właśnie tak jak Sebek pisze...włącza się od razu jak kluczyk będzie...i dla mnie lipa bo nie można jeżdzić bez świateł (żony w nocy nie pośledzę)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Widocznie jest dużo opcji żeby to poustawiać . Prawidłowo faktycznie jest jak Sebek pisze ale jeśli ktoś wcześniej skopał robote to może być jak u Jaro
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Bezi, słyszałem że jak chcesz wiedzieć gdzie jest "twoja' żona to do Olejusa cza dzwonic :D:D:D
Więc po co śledzić![]()
Odnosnie ringow jako dzienne to kiedys mialem taki pomysl zeby wsadzic zarowki xenonowe zamiast zwyklych lub led do ringow :D
Np w usa tak sie bawia chłopaki
Bo to jest cokół żarówki H8 na ringu.
Mozna pokombinować.Tylko u mnie do kombinacji musze zdeżak ściagać i mi się nie chce.W e60 łatwieszy dostep chyba jest.
Zobaczcie
By yendrek at 2012-07-31
By yendrek at 2012-07-31
By yendrek at 2012-07-31
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 31-07-2012 o 17:17
Tylko pytanie czy się z czasem nie stopi coś od temp.??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak zdeżak
ojejku jejku ale straszne no...
Poza tym nic nie wnosisz do tematu to po co sie wtracasz Adasio czy ja ci mowie co ty masz robić ? wez wyluzuj chłopie bo życia na pierdoły szkoda...
Mysle ze sie nie stopi bo chłopaki w stanach od dłuższego czasu uzywaja tego rozwiazania, no i xenon slabo grzeje.