Cześć . Jestem Michał, jestem z Trójmiasta i niedawno zakupiłem e38 735i A z 1996r . Auto mimo dużego oryginalnego przebiegu jest w bdb stanie technicznym . Muszę zrobić kilka poprawek lakierniczych .
Cześć . Jestem Michał, jestem z Trójmiasta i niedawno zakupiłem e38 735i A z 1996r . Auto mimo dużego oryginalnego przebiegu jest w bdb stanie technicznym . Muszę zrobić kilka poprawek lakierniczych .
Witam na forum.....:D
Ps. Ale od razu uprzedzam, że ludzie są tu strasznie niecierpliwi, więc lepiej pokaż nam jakieś foto tej E38....:p
Witam. Gratuluje zakupu i witam na forum. Życzę bezproblemowej eksploatacji autka.
Siemanko,gratulacje,tym bardziej jeśli zakup udany,pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Witamy o tak jak napisał moloko5 dawaj foty!!!!!!!!
Fotki zrobię jutro :) Mam pewien problem z mrówkami , jest ich trochę pomiędzy przednim błotnikiem pasażera , a tym wygłuszeniem . Nie wiem jak wykręcić skrzynkę ze sterownikami , żeby wszystko dokładnie wyczyścić i się ich pozbyć . :(
No więc na dzień dzisiejszy sprawdziłem stan techniczny silnika . Ma przejechane 480 000km . Ciśnienie na wszystkich 8 cylindrach jest w granicy 13,9 - 14,2 Bara więc mechanicznie silnik w bdb stanie . Do wymiany mam uszczelki pokryw zaworów oraz uszczelki gniazd świec (zalewa świece olejem). Jutro wymieniam olej w automatycznej skrzyni 5hp24 Steptronic (skrzynia chodzi jak nowa , mimo , że olej był bardzo ciemny) .
Zadania na najbliższe dni:
1. Uszczelnić silnik
2. Wymienić sprzęgiełko elastyczne wału (wyrwane)
3. Naprawić Pixele klimy i zegarów (mam kupione nowe taśmy)
Witamy. Cieszymy się Twoim szczęściem ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Siemka. Daj te fotki w końcu!