Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Problem po malej kolizji

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    ale się krzywy czepiasz słów... niech ci będzie... i tak jest, napiszę tobie poprawnie... :D
    sprawdz geometrię i ustaw zbierzność z przodu ( z tyłu też?) jeśli jest geometria walnięta to trzeba auto poprostować... :P :]
    wróć do punktu wyjścia... coś musiałeś przeoczyć... lub jedz powtórz geometrię u innego mechanika... :x
    daj znać kolego czy po tych naprawach jest si.

pozdrawiam.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32, 730, m30b30
    We wtorek jade na geometrie podwozia. Mam nadzieje ze to jakas pierdola, ktora przeoczylem a oni powiedza co i jak.
    Gilu_e32

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Flashpointman
    ale się krzywy czepiasz słów... niech ci będzie... i tak jest, napiszę tobie poprawnie... :D
    sprawdz geometrię i ustaw zbierzność z przodu ( z tyłu też?) jeśli jest geometria walnięta to trzeba auto poprostować... :P :]
    wróć do punktu wyjścia... coś musiałeś przeoczyć... lub jedz powtórz geometrię u innego mechanika... :x
    daj znać kolego czy po tych naprawach jest si.

pozdrawiam.
    wiesz pisales ze zaleca sie ustawic geometrie :P a ja ja ustawic, najwyzej skontrolowac :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    no powiedzmy... jesli geometria przodu jest walnięta to trzeba inwazyjnie... :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32, 730, m30b30
    Goscia ktorego znzlazlem to ponoc guru na slasku jesli chodzi geometrie, pomiary i ustawienia.
    Podczas rozmowy telefoinicznej gosc mnie o wszystko wypytal, co sie stalo, co zostalo zrobione po czym stwierdzil ze przy takiej predkosci nie moglo sie stac nic powaznego i przypuszcza ze to jakas pierdolka. Dodtakowo stwierdzil ze mozna w BMW cos podregulowac, ale mozliwosci sa ograniczone.

Pozdrawiam
    Gilu_e32

Uprawnienia umieszczania postów