Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Ładny LONG 750 e38.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez jonash Zobacz posta
    Tak z ciekawości jaki to jest koszt? Mam E36 własnie do takiej renowacji.
    koszt zależy od zakresu. samo lakierowanie porządne (po zwykłym zamaskowaniu) to 5-6 tys. ale lakierowanie z solidnym rozbrojeniem, oczyszczeniem i zabezpieczniem profili zamkniętych, czy konserwacją podwozia - masz kwoty 5cyfrowe. w przypadku e36 oczywiscie taniej niz e38 bo rozmiar mniejszy.

Banned
    BMW
    E38 4.4 97' i E38 750iL 98' INDIVIDUAL
    Potiwerdzam że to auto stoi już długo. Bankowo widziałem ją w zeszłym roku na sprzedaż. Wypas, no cóż... taki sam jak u mnie :D
    Cena, w mojej ocenie z kosmosu. Sam chce swoją sprzedać (chce to raczej pojęcie względne, raczej muszę) i nie wierzę że dostane więcej jak 20tys. Po prostu taki motor przeraża i wielu chętnych na to nie ma.

Co do opowiadania że auto malowane... no i co z tego? Dorabiam handlując autami, uwierzcie mi że znalezienie nie malowanej z przed tylu lat jest niemal nie możliwe. Nawet jak nie wyjdzie na mierniku, nigdy nie ma gwarancji. Poza tym w czym to przeszkadza? Kwestia jak auto było zrobione, czy podłużnice prostowane, co było zniszczone etc.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    rowniez ostatnio malowalem cale autko, koszt rzedu 6-7 tys zl. i napewno jak bede chcial sprzedac i powiem potencjalnemu kupcowi ze cala byla malowana, to zaraz bedzie skrzywienie. na szczescie mam zdjecia i dowody ze nie byl to efekt stluczki lub czegos podobnego.
    zgadzam sie z przedmowca, ciezko znalezc autko ktore w jakims stopniu malowane nie bylo, przecierki parkingowe przy tak duzych gabarytach to normalka, i trzeba sie z tym liczyc, a jak dobrze pomalowane, przeszkoda nie jest.

Pozdrawiam

Vip Vip Awatar Patromierz
    BMW
    E38 740iA & E65 730d
    Problemem raczej nie jest samo malowanie (chyba, że lipnie wykonane), ale nie przyznawanie się do niego przez sprzedającego (PAAANIE, TO NIE BITE, IDEAŁ!) lub coś w tym stylu a potem wypieranie się, że nie wiedział...