-
Doświadczony Użytkownik
Ale sie chłopy kłócicie zdzira by tak chcial ja bym tak chciał ale tak nie jest a dokładniej chciałbym żeby tak było że dając 15 tyś za E32 było niemal idealne chciałbym żeby byli na takie sztuki chętni. Tymczasem ładne E32 to powoli temat tabu to co powinno być normą nią nie jest mam tu na myśli dobrze pracujący silnik skrzynie wnętrze w dobrym stanie i blacharkę bez rdzy kupimy za 6k lub mniej jak ktoś ma szczęście, inny skolei ma pognitego trupa z turkoczącym silnikiem i złochanym wnętrzem i ceni 8k. Rynek dla seri 7 jest wąski nieraz trafi się coś naprawdę ładnego za 3.5 tysiąca a ludzie jeszcze stękają że nie ma gazu czy skóry. Ładne E32 czy też E38 trudno kupić ale i też trudno sprzedać a spieranie się że za mniej niż 15k trudno kupić ładne E32 czy też za 30k za e38 ze starszych roczników jest nieprawdą. Kilka razy wystawiłem swojego longa za 8900 miałem dwa telefony według mnie to była aż za bardzo przyzwoita cena jak za to auto i stan ale cóż tak to już jest widziałem wiele droższych egzemplarzy E32 lub w podobnych cenach a stan tych aut był przerażający i nawet nie bardzo była pewność czy opłąciło by to się brać na części za jakieś grosze.
Uprawnienia umieszczania postów