I obiecane zdjęcia :) Niestety ktoś mi zawinął lub zgubiłem tylną listwę shadowline :((
![]()
I obiecane zdjęcia :) Niestety ktoś mi zawinął lub zgubiłem tylną listwę shadowline :((
![]()
Ciężko jest ją zgubić...
Z lewej strony trzymała się słabiej na jednym zatrzasku, ale sama całkiem by nie odpadła, ktoś musiał jej pomóc :)
Zajebista bema!! rowniez szukam zadbanej 750i ew 740i Twoja widze jest bardzo fajna, troszke pracy trzeba wlozyc ale jak w kazde uzywane autko.. + ja bym zmienił z przodu na pomaranczowe kierunki ale to Twój wybor..
moze chcesz sprzedac swoja? hehe :D
Ostatnio edytowane przez Mistrzoo ; 03-08-2012 o 17:22
Kubosh w przyszłym tygodniu poszukam i wyślę oryginalne pomarańcze do Ciebie. Ja wolałem białe :)
oo super :) ja własnie się ogarniam i jadę dalej polerować autko :)) PS. Pamiętam o zdjęciach dla Ciebie - czekam na moją lustrzankę i dostaniesz całą sesję :))
ja mam komplet listew na tylny zderzak shadowline to mogę Ci wysłać - zapasowe leżą u mnie już jakieś dobre 3 lata pozatym mam jeszcze na drzwi shadowline, całe drzwi itp.
W sobotę zostałem obudzony przez Tomka który zaproponował dokończenie polerki 7er - Ucieszyłem się :D.
Szybkie ogarnięcie się i można było ruszać :D
Pierw samochodzik opłukaliśmy z piasku i zaczęliśmy żmudną pracę .
Tomek jako specjalista od detalingu spisał się świetnie i powiedział,że chętnie może pomóc innym forumowiczom :)
50/50 - trzeba zobaczyć jak wychodzi praca ;)
Nasze ukochane logo trzeba zabezpieczyć :) Pomimo tego ,ze ma 20 lat i jest już w średnim stanie .
Po całodniowej pracy - i wypolerowaniu prawie całego samochodu ( maska niestety nadaje się tylko do malowania ) , efekty przeszły moje oczekiwania.
Jeszcze dla fanów - Kropelki :))
Pytanie do kolegów - od czego jest wtyczka czarna - przy zdejmowaniu głośników przednich dolnych natrafiłem na nią.
PS. Jakby ktoś był zainteresowany detalingiem oraz kosmetykami to piszcie śmiało . Dam namiar na Tomka oraz sklep w którym robimy kosmetyczne zakupy. ( linka nie mogę dać - Regulamin )
Dla 7er.pl będzie zniżka .