Kuba dobrze bedzie :-) jak cos pomoge ile dam rady by podmieniac kolejne podzespoly itp :-)
Kuba dobrze bedzie :-) jak cos pomoge ile dam rady by podmieniac kolejne podzespoly itp :-)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Dziś na prędkości wymieniłem jedną stronę przewodów - gdyż słyszałem ,ze jakby z jednej strony silnik nie pracował i co - niunia śmiga jak nowa. na dniach wymienię druga stronę . Tak więc serdeczne dzięki za rady i duże piwo dla Pawła :D
ZAGADKA - Co tu nie pasuje ;)
![]()
Za male obroty
Za malo paliwa a za duzy zasieg :-)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Brawo ! Wygrałeś Paweł Piwko z Bagażnika 7er :D
No właśnie, czemu tak? Zawsze miałem obroty na pierwszej kresce :)
Temu ,ze była awaria i pracowało pół silnika - przy okazji spalanie spadło do 18L :) ale wymieniłem kable i wszystko wróciło do normy :) nawet spalanie do 22L ;)) hehehe
Dopiero teraz dotarłem do tej galerii. Widać że 7 wymaga troche wkładu pracy i kasy ale warto ratować V12. Powodzenia
Dzięki Qba ;) mam nadzieję ,ze na wiosnę jak zrobię już 7er to spotkamy się na Warszawskim spocie :))
Siemka :) w ostatnią niedzielę września zrobiliśmy sobie z PawłemM i Norbertem08 spota technicznego :) Frekwencja to 750ia , 750iL , 735 :)
Głównym moim celem była wymiana maseczki , co się udało ;) - jeszcze tylko polerka i będzie jak nowa /. A oto kilka zdjęć :
Chłopaki dzielnie walczą z Norbertową 735 ;)
Niunia czeka na wymianę maseczki :)
W trakcie diagnozy i wymiany maski :) ahhh te 12 cylindrowe serducho ;)
Na koniec Rodzinnie V12 :D
Wielkie dzięki dla PawłaM i Norberta08 :)