Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 42

W±tek: pro¶ba do forumowiczów z Przemy¶la, podejrzana firma

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa

pro¶ba do forumowiczów z Przemy¶la, podejrzana firma

witam

w poszukiwaniu pracy natkn±³em siê na firmê

"TMT" Przedsiêbiorstwo Transportowo-Logistystyczno-Spedycyjne Lwowska 17 37-700 Przemy¶l
    po wstêpnej rozmowie telefonicznej w pi±tek
    kontaktujê siê z nimi drog± elektroniczn± i potrzebuje sprawdziæ czy owa firma w ogóle istnieje.
    Kazali mi za³o¿yæ konto i wys³aæ dokumenty z banku wraz z kart± p³atnicz± kodem PIN na adres "siedziby firmy" do Kanady.
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 16-07-2012 o 15:58

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Ciekawe po co im Twoja karta p³atnicza i do tego jeszcze PIN ? masakra jaka¶

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kubosh
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    9
    Dla mnei to jaka¶ lipa. Mój kolega ma firmê transportow± i nie potrzebuje w.w przez Ciebie rzeczy - ja bym to zg³osi³ .

Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    w³a¶nie bije siê z my¶lami czy to nie zg³osiæ, ale priorytetem jest znale¼æ prace a po¼niej bede móg³ siê zaj±c t± sprawa, wszystkie emaile od nich mam zachowane.

tu jest obszernie o tej "firmie" ale pod inna nazw±, adres w Kanadzie praktycznie ten sam

http://etransport.pl/forum97390.0.html#koniec

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Norbert08
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    E32 735
    Sk±d
    Warszawa
    Najpierw sprawdz ja zebys sobie biedy nie narobil . Pierwsze slysze o takim czyms !!!!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kubosh
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    9
    S³uchaj - Prawcowa³em w kilku ju¿ firmach . Jak masz kasê "firmow± " to jest ona na karcie s³u¿bowej która tylko i wy³±cznie mo¿esz p³aciæ . To samo jest w transporcie . Jak pracowa³em w tej bran¿y to mi ch³opak jeden mówi³ ,ze pracodawca tylko potrzebuje Twoje konto aby wyp³aciæ pensjê , a masz karte firmow± na paliwo i inne duperele.
    To jest kolejna firma która robi przekrêty - to samo z firmami które proszê o przes³anie skanu dowodu i wp³acie 1 grosza ja jakie¶ tam konto ;] .

Nie masz co siê ³udziæ na to ,ze to jest powa¿na oferta pracy , zwa¿ywszy ,¿e ludzie ju¿ wysy³ali im dokumenty . JA jestem za tym aby¶ to zg³osi³.

Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    ¿adnych dokumentów nie bêdê wysy³a³ im ani ¿adnej innej firmie. Wiem, ¿e to przekrêt, poczyta³em o nich na forum do którego poda³em link. Nie bêdê teraz marnowa³ czasu i reszty kasy na je¿d¿enie na policje itd by zg³osiæ sprawe, bo muszê szukaæ pracy.

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    witam

w poszukiwaniu pracy natkn±³em siê na firmê

"TMT" Przedsiêbiorstwo Transportowo-Logistystyczno-Spedycyjne Lwowska 17 37-700 Przemy¶l
    po wstêpnej rozmowie telefonicznej w pi±tek
    kontaktujê siê z nimi drog± elektroniczn± i potrzebuje sprawdziæ czy owa firma w ogóle istnieje.
    Kazali mi za³o¿yæ konto i wys³aæ dokumenty z banku wraz z kart± p³atnicz± kodem PIN na adres "siedziby firmy" do Kanady.
    Rozje... mnie w tym momencie, powazny jestes? Aby nie powiedziec grubiej...
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Cytat Zamieszczone przez coboss Zobacz posta
    Rozje... mnie w tym momencie, powazny jestes? Aby nie powiedziec grubiej...
    o koncie napisa³a mi babka w sobote, dzi¶ by³em w Zielonej Górze z te¶ciem w szpitalu to przy okazji by nie je¿dziæ dwa razy za³o¿y³em konto, o tym fakcie poinformowa³em ow± firmê drog± elektroniczn± w odpowiedzi otrzyma³em:

Witam, komplet dokumentow, ktore Pan otrzymal z Banku wraz z karta i pinem nalezy przeslac do siedziby glownej Firmy celem weryfikacji oraz przypisania konta kuriera do systemu online Firmy, dla pozniejszego monitorowania zarzadzaniem srodkami Firmy. Po odeslaniu dokumentacji, rachunek automatycznie zostanie zasilony kwota zadatku paliwowego i bedzie do dyspozycji kuriera. Przesylke nalezy przeslac listem zwyklym priorytetowym na adres: Neil Thomson Apt. 6-74 Hanna St. W N8X 1C8 Windsor ONTARIO CANADA Po wyslaniu dokumentow prosze mnie powiadomic mailem. Nie nadawac przesylek poleconych gdyz w Kanadzie nie jest to powrzechnie uzywane a przesylka zamiast trafic do skrzynki Firmy, zostaje na poczcie glownej. Prosze nadac list zwykly priorytetowy, nie zdarzylo sie zeby jakakolwiek przesylka zaginela. To ulatwi nam wspolprace. Pozdrawiam Justyna Malicka

po ty emailu skontaktowa³em siê z placówka banku i poinformowa³em o sytuacji. Go¶æ u którego zak³ada³em konto powiedzia³, ze powiadomi
    s³u¿by bezpieczeñstwa banku.

po tym fakcie napisa³em posta.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    by³o e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    Sk±d
    rogi/krosno
    du¿o siê robi teraz takiego matwactwa moja dziewczyna szuka³a parcy przez og³oszenia z neta i lipa sama siê okazuje je¶li nie masz doj¶cia to ciê¿ko z dobra robótk±:( takie polskie realia,w firmie której pracowa³em w ci±gu dnia zwolnili ok 200osób bo niby pracy nie ma:(

Podobne w±tki

1. [zawieszenie] Sprêzyny tylne-wymiana, jaka firma.
    Przez serekkox w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 195
    Ostatni post / autor: 10-05-2018, 10:00
  2. £o¿ysko ko³a tylnego - jaka firma?
    Przez Blumen w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 06-07-2012, 12:44
  3. [E38] witam forumowiczów i odrazu pro¶ba o ocene e38
    Przez seba_235 w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 14-03-2012, 22:27
  4. [E32] Podejrzana cena,
    Przez andrzej69 w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 31-10-2010, 17:26
  5. [16] Firma a indeks prêdko¶ci
    Przez Damias w dziale Felgi, opony, itp.
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 02-02-2009, 14:13

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •