Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
Kilka osób tu jest dokuczliwych i chcą zrobić ze mnie idiote robiąc z siebie idiote bo przeinaczają moje słowa i dokładają swoje robiąc zamieszanie, ale ok każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania ja nie mowie tu o swojej a o modelu E32 który jest doskonały stylistycznie i się wyróżnia inne modele tego nie mają ale żeby to zrozumieć trzeba mieć E32, A swoje E32 będę łatał i kleił ale na E38 czy nowsze nie zmienię. Ze względu na troskę e32 stoi w garażu dobre dwa tyg a teraz tłukę Ibize IV i stoi pod chmurką bo to nie klasyk ani unikat wiec nie szkoda.
Spieracie się a dla wielu E65 jest niemożliwe finansowo. Dobra ładne? ładne ale dla mnie bmw straciło charakter lata temu.

Rapik jakim prawem tu jestes i jakim prawem wypowiadasz się obelzywie na mój temat nie mając nawet pojęcia o jakim kolwiek 7er nie mówiąc już o posiadaniu, nie wiem kogo tu znasz będąc takim pewnym ale powinieneś być kulturalny bo nikogo nie obrazam i nie masz prawa obrazac mnie.Tu wielu nie wie kim jesteś ale ja wiem że miałeś byłeś z niego dumny i był dla ciebie bardzo piękny i szybki i nadal myślę że zasługujesz jedynie na KINGWAYa HOOLIGANa 4t.
Kaczy , nikt nikogo nie obraża. Wiesz przecież że tu 'swoje chłopy są..'. Przyznasz że czasem polecisz ze swoją wypowiedzią daleko ponad chmury i pewnie to dlatego Twoje wypowiedzi są często cytowane , przytaczane.