Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: BMW 7er 2015r.....:D

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez tomgtdek69 Zobacz posta
    ale przedni napęd i 3 kociołki...
    Do przedniego napędu można sie przyzwyczaić...punkt dla Volvo np...a jak to będą 3 kociołki i 250 koni to też można przezyć:D Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    jeśli przedni to tylko w hathbacku sam sie przekonałem że jednak może być, Jeździłem sedanami i kombi na przód to to się poprostu drogi nie trzyma i jeździ prosto zazwyczaj, długim i ciężkim 7erem ciężko by było jeździć z przednim napędem.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    oj kolego wsiądz np. do A6 i powiedz że nie trzyma się drogi

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Panowie temat dotyczy 7er nie audi i innych marek czy też wynalazków, Kaczy nie unoś się bo sam chyba pamiętasz swoje ech ach na temat iL które koło iL nie stało, więc powstrzymaj się czasami od komentarzy. To tak na marginesie i czytając Twoją wypowiedż na temat owej 7er też mi się nasuwa kilka komentarzy co do Twojej wypowiedzi ale raczej zachowam je dla siebie.

Wracając do tematu E32 i E38 już nie produkują więc pozostaje nam obserwować myśli i poczynania inżynierów w Monachium i cieszyć się, że owe poczynania ich dadzą nam tyle radości co z E32 i e38.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Kaczy,pier**** od rzeczy a najśmieszniejsze jest to że nie miałeś kilka miechów temu na E30 za 2,5tys zł (twoim zdaniem IGŁĘ).

Jeśli będziesz miał kiedyś dużo lepszy model bmw,i będziesz go użytkował kilka miesięcy/lat wtedy pogadamy o e32 (i proszę oszczędź mi głupiej gadki że nie będziesz miał tylko dlatego bo e32 to twoje spełnienie marzeń :sarcastic:). Ja np uważam że E32 to fajny wóz,i mi się strasznie podoba (dlatego swoją trzymam) ale do jazdy na co dzień się nie nadaje...poczekaj jeszcze jak będziesz miał inne wydatki niż 100zl na paliwo:D
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 12-07-2012 o 22:21

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Kaczy,pier**** od rzeczy a najśmieszniejsze jest to że nie miałeś kilka miechów temu na E30 za 2,5tys zł (twoim zdaniem IGŁĘ).

Jeśli będziesz miał kiedyś dużo lepszy model bmw,i będziesz go użytkował kilka miesięcy/lat wtedy pogadamy o e32 (i proszę oszczędź mi głupiej gadki że nie będziesz miał tylko dlatego bo e32 to twoje spełnienie marzeń :sarcastic:). Ja np uważam że E32 to fajny wóz,i mi się strasznie podoba (dlatego swoją trzymam) ale do jazdy na co dzień się nie nadaje...poczekaj jeszcze jak będziesz miał inne wydatki niż 100zl na paliwo:D
    100 zł to chyba na tydzień nie wystarczy. obecnie gdybym musiał swoim dojeżdżać do pracy to wyjazd do domu i powrót to około 1000 km w obie strony licząc 10 l na stówkę (mam lekka nogę) to jest + - 100 l benzynki czyli jakieś 600 pln a gdzie jazda na miejscu a zakupy jak przyjadę do domu.
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 12-07-2012 o 22:33

BMW
    E32 735iAL...
    no widzisz jakie mam wachania wczesniej nie mialem 2,5 a tera mam roczną ibize co prawda nie jest to drogie ale cos kosztuje ;] , no z tym sie zgodze bo coraz bardziej E32 jest eksponatem niżeli by samochodem do jazdy na codzien stąd też zazwyczaj odpoczywa choć i tak robi spore przebiegi. Wiadomo nowsze auta są inne całkiem inaczej jeżdzą lepiej sie prowadzą i wogule całkiem inny klimat zgadza sie Ale E32 ma w sobie coś co nie daje mi od niej uciec.Chociaż kilka razy chcialem to sprzedać to jak przyszło co do czego to pasowałem jak sie jeszcze raz pojawi na sprzedaż to bedzie wiadomo że mnie czymś wkurzyła :D

BMW
    E32 735iAL...
    100zł to na dzień jest mało... za 100zł to ja robie średnio 90km. Ale dobrze jest paliwo tanieje :D może niedlugo będzie za 100zł więcej tymczasem moje 1.4 za 100 robi średnio 300km

Vip Vip Awatar hugoslawek
    BMW
    e38, 728i, manual, shadow line, 97' XI
    ludzie:
    1. OT jak mało gdzie
    2. kaczy/maniac.... jak zwykle twoje posty nadaja się jako przykład: "jak nie należy pisać na blogach/forach"
    3. nowe "7" jest o wiele bardziej zadziorne niz F01 i dobrze, bo pomimo że f01 jest całkiem fajne zwłaszcza na tle e65 to do charakteru e32/e38 mu daaaaaaaaleko!!!!, a tu fajna usportowiona spłaszczona linia i jestem dumny że Bayerishe M...... W.... wraca nieco mimo trendów do korzeni!!
    4. co do R4 w 7er to nie jest to póki co postanowione wiec tematu nima :D
    5. nowe v12 i jego parametry po prostu powalaja na glebę z takim przytupem ze nie wiem czy wstanę ;D ;D
    6. i tak was lubię... póki co :D:D:p:p:109::icon_biggrin::D:D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Jezeli go nie zepsuja do tego 2015 roku to bedzie ogien a moje oko z modelu GC wroci znow na Fxx
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!