Pierwsze X5 jest dla mnie bardzo ładne takie jeszcze typowe BMW z mocną i klasyczną linią tej dużej budy,
Ale skolei twoje E38 jest unikalne więc chyba troszke szkoda sprzedać jak by się dało to X5 kup za gotówkę hehe.
Pierwsze X5 jest dla mnie bardzo ładne takie jeszcze typowe BMW z mocną i klasyczną linią tej dużej budy,
Ale skolei twoje E38 jest unikalne więc chyba troszke szkoda sprzedać jak by się dało to X5 kup za gotówkę hehe.
Ja zdecydowanie wolał bym e38 X5 jakoś mnie nie urzeka wręcz odpycha, ale to tylko moje zdanie :d
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Nie chodziło mi o to że masz drogo (bo nie masz drogo) czy o to że muszisz pilnie sprzedać, nie spodobało mi się w twoim ogłoszeniu nadgorliwe używanie słów NIE KUPUJ TEGO AUTA i tyle :)
Co do przygody z BMW to też chodziło mi o mnie, dlatego bym nie kupił, na tą chwilę też myślę o jakiś dwóch latach i zmianie marki :) pozdro:)
Tylko jak ktos jezdzil 7 i to w dobrym wypasie , ciezko znalesc zastepce . Ja sie nosilem z wymiana z e38 na x5 . Jezdzilem kilkoma i szalu nie ma . Za to e65 zrobila mnie na mietowo w kilka chwil ;)
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Na jakiej podstawie to mówicie? Dla mnie materiały w E65 są lepsze niż w E38, i to o wiele.
Heheh mialem e38 z 97 roku i nie bylo tam ani jednego wytartego przycisku . E65 z 2002 a juz przyciskow wytartych 4 . Chodzi mi o te na podlokietniku i od otwierania schowkow . Poprostu smiech na sali . Ale i tak mimo wszystko nigdy bym nie zamienil e65 na e38 . System dynamic drive poprostu rewelacja uklad kierowniczy rewelacja ogolnie jestem bardzo zadowolony ze zmiany . A co do X5 to nic innego jak 5 tka e39 w budzie suv . A dobrego wypasa bardzo ciezko trafic . Aha i tylko na + e65 dokladnie 745 powiem tylko ze auto juz mam troszke czasu i srednie spalanie na poziomie 11.5 litra benzyny poprostu fenomenalne .