Zawsze jak coś jest inne budzi kontrowersje.Wersja individual oryginalne chodniczki pod kolor czy się komuś podoba czy nie mało ważne bo to oryginał.Jakby było czarne lub szare temat by nie istniał..
Zawsze jak coś jest inne budzi kontrowersje.Wersja individual oryginalne chodniczki pod kolor czy się komuś podoba czy nie mało ważne bo to oryginał.Jakby było czarne lub szare temat by nie istniał..
Kaczemu chyba nie chodziło o komentowanie zielonej, a zamieszczanie linków bądź zdjęć innych "indywidua-li";)
Pomysł ma dobry. Można by zrobić w temacie ciekawą galerię...
V8 Garage
Był już poruszony ten temat na forum i są odpowiednie linki do strony z ciekawymi wnętrzami w E32. Jeśli jeszcze ktoś na to nie wpadł to znaczy że słabo przeglądał forum.
7er
Marek mnie uprzedził na poprzedniej stronie. Środek musiał być przełożony z innego auta.
Z takich "wad" jak ktoś wspomniał na poprzedniej stronie to żywcem chce mi się śmiać. :sarcastic:
a ja mam pytanko czy te skóry są ori z takim przeszyciem ?? http://moto.allegro.pl/bmw-e32-tapic...449981540.html
Jak German to Anna.
Raczej ORI to one nie są :-)
7er
Kolo ori to one nawet nie lezaly :)
Ale mimo wszystko ktos sie napracowal.
A jaka ta E32 była to nie patrzyłem i tak jej już nie ma na stronie głownie chodziło mi właśnie o wnętrze rzeczywiście kojarzyć się może ze starymi angielskimi samochodami, o śliwkowym fiolecie zapomniałem ale istotnie jest taki i jest to piękne wnętrze, a teraz jest na sprzedaż czerwone wnętrze szkoda że nie mam Ex E32 w której na początku był welur bo bym zaszalał :P
Co do tego wnętrza to nie jest złe ktoś się napracował i gra nie warta świeczki a szczególnie pieniędzy bo raczej tanie to nie było a dupy nie urywa przeszycia uroku niestety niedodają jest gdzieś na allegro srebrna 750 z takim typem szycia foteli wygląda na ori i są czarne też się kiedyś zastanawiałem
Edit: Extino obczaiłem twój środek myślałem o czymś innym a twoje hmm przemilcze :)
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 21-07-2012 o 01:57