wiec raczej ja odpuszcze jesli sa takie komentarze :) jesli jest montowana na silikon czy tam jakis inny klej to przy troche nizszym przodzie jest duza mozliwosc ze mozna ja urwac :/
wiec raczej ja odpuszcze jesli sa takie komentarze :) jesli jest montowana na silikon czy tam jakis inny klej to przy troche nizszym przodzie jest duza mozliwosc ze mozna ja urwac :/
Mam taką dokładkę jak tutaj pokazujesz.Ale nie wiem czy to jest ta sama co na allegro. Ponieważ moja była zamontowana przez poprzedniego właściciela w Niemczech. Mam obniżony przód i jedyne co zauważyłem to delikatne zarysowania,żadnych pęknięć itd, a co do doczepienia tego do zderzaka to nawet się nie przyglądałem jakie jest mocowanie tego. Mogę jutro zobaczyć dokładnie ewentualnie podesłać Tobie foty.
jesli jest taka mozliwosc to fajnie by bylo, noz widelec zmieni to moje myslenie :)
Odezwij się na priv i podaj maila.Zaraz pójde coś cykne.
Witam
Odświeże temat. Zakupiłem taką dokładkę i bedę przymierzał się do jej spasowania przed lakierowaniem. Lepiej użyć sylikonu czy wkrętów? Może któś udostępni fotki jak to u niego wygląda? Może jakieś porady podczas montażu? Bo od osoby której kupowałem dostałem info, że na końcach w okolicy nadkoli trzeba delikatnie podszlifowywać i trzeba uważać aby nie połamać podczas montażu.