Wie ktoś skąd można ściągnąć Mape PL i Menu PL do "7 e38" (BMW navigation MK2,NAV2) :)
Wie ktoś skąd można ściągnąć Mape PL i Menu PL do "7 e38" (BMW navigation MK2,NAV2) :)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Nia ma polskiego menu do MK2.
Jest tylko do MK3 samo menu i do MK4 menu + lektor PL.
Co do mapy - na otwartym forum nie podajemy linkow do piratow.
sebek
Ja mam MK1 i kupiłem mape polski i Europy wschodnie do E38, u mnie nie działa mogę odsprzedać, bo i tak jest mi zbędzna, bo kupiłem całą inną nawigacje dodatkową już w 3D.
Witka.sebek mylisz sie co do pl menu na allegro oglaszaja sie kolesie co maja spolszczone softy.wlasnie pracuje nad pl menu i glosem do mk1 i mk2 wiec prosze ocierpliwosc.jak cos dam znac.pozdro z WRC!!!
BMW !!!
Koledzy mam mapke 2008/1 jak jest różnica od tej 2008/2. Pewnie jest jeszcze bardziej dokladna? Jak moge prosic na priva- gdzie lub skąd taka mape sciągnąć?Dzięki
podpinam się z prośbą jak by ktoś mi mógł podesłać na PW linka skąd mogę ściągną aktualną mapę polski!!!
koledzy ja też bym się podpiął pod temat, mógłby ktoś mi wysłac na PW jakiekoś linka z mapami do MK2 siedze już tyle czasu i nie mogę znaleźc. Byłbym bardzo wdzięczny.
M62 potrafi jeździc tak dobrze jak jego kierowca...
I tak trzymać! :) Też się zainteresowałem tematem... Od paru dni szukam informacji Trzeba wreszcie pokazać palec tym cwaniaczkom z allegro... Maro daj na priv telefon do siebie :DZamieszczone przez MARO777
Mam dla wszystkich ważna informacjie ściągnąc można tą mape na 2007 i 2008 rok na torrentach org w wersji cd i dvd ale jest jeden mały problem. Nagrac to graniczy z cudem bo jest dobrze zabezpieczona wszystko jest tam opisane ja niedługo będe przegrywał od kolegi mape polski z 2008 roku cd z lektorem i dam wam znac jak mi wypali( wszystko zależy od nagrywarki odpowiedniej czystej płyty i programu clone cd wersjia 5) Jak u mnie pójdzie to moge komuś coś wypalic :) Pozdrawiam.
Cześć Maro! Jakieś postępy..? Daj znać czy udał Ci się projekt ;)Zamieszczone przez MARO777
e38 750 iL cosmosschwarz metalic / M73 / 1995