mam stag300-8 jestem bardzo zadowolony. na podwójnym parowniku przede wszyskim
mam stag300-8 jestem bardzo zadowolony. na podwójnym parowniku przede wszyskim
Rodzinabmw, ja mam mega fachowca do gazu, zakładałem u niego gaz do A8 4.2 do e39 2.0 na dniach wybieram się do niego e36 i swoją bunie też zamierzam do niego zaprowadzić w okolicach września. Jest to młody łepek tak ok 35 lat zakłada gaz od lat praktycznie tylko do BMW , gościu faktycznie zna się na rzeczy. Z żadnym autem nie było problemu, butle wkłada w koło wlew umieszcza pod klapka gdzie jest wlew benzyny, więc wszystko ładnie i schludnie wygląda. Polecam go z całą odpowiedzialnością. Ja jestem z Gorzowa WLKP on ma swój warsztacik w Koszalinie. Naprawdę warto wydać parę złotych na dojazd, ale na lata masz spokój i nic się nie dzieje. Do mojej buni z racji tego że to nie pierwsze auto jakie do niego prowadzę zaśpiewał 3800 zł. Jak będziesz zainteresowany napisz na pw o namiar na gościa.
A propos...
1000km, dwie osoby, klima, mnóstwo bagażu, 235 przód, 265 tył, 150km/h na tempomacie
OBC: 12,3L/100km
Realne: 15,5L/100km
~ wysłane poprzez Tapatalk
ja siebie dodam ze polecam PRINS mam u siebie i jestem mega zadowolony 3.5 V8 bez szalenstw w miescie 15,5 w trasie 11,5 jest ok :)
widziałem na allegro prawie nową instalacje prinsa do v8 za 3000zł najnowszy model myślę że byłoby warto
same czesci? bo jesli z montazem to cena podejrzana. Ja nie korzystalbym z najtanszych ofert, chyba ze z polecenia. Mialem 535i, cale szczescie instalka na gwarancji, ale jezdzilem ze 3x zeby zrobili to porzadnie(w miare - bo do idealu troche brakowalo). Kupilem auto juz z gazem na gwarancji, od goscia ktory mial ponad 60 lat, po przejazdzce testowej, mial problemy z zoladkiem - de facto na lpg nie jezdzilo w ogole. Po zakupie, ok rok po montazu lpg, pojechalem na przeglad, dale info ze nie ma mocy. Wymienili parownik na gwarancji z tlokowego na KME Gold(uzywany po reg.!!) auto odzyskalo moc, ale na pol roku. Pozniej znowu problemy. Utrata mocy, przelacznie na pb...itd. Silnik sam w sobie raczej naprawde niezly, zrobiona glowica, walek, lancuch, napinacz, wyregulowane zawory. Jedyny blad to elektrowlacznik klimy(pomimo jej poprawnego zalaczania). Niestety gdy po 6 czy 7k podjechalem na reklamacje ze auto nie jezdzi - poinformowano mnie ze trzeba zrobic przeglad i regulacje(odplatnie - 150 pln), pomimo ze zakres m.przegladowy to 10k. Odpuscilem. Auto sprzedalem, ale do M30 nigdy nie polece KME, od innych gazownikow wiem, ze ten system nie radzi sobie juz z dosc archaicznym sterownikiem.
oczywiście że same graty i to w dodatku używane .3tyś to kosztuje 8 wtrysków nowych