Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
A ja chętnie poczekam na rezultaty, bo 7er mam od wielu lat i sporo jeżdżę, mam już któryś komplet wahaczy i nigdy nie miałem żadnych drastycznych scen jak się tutaj opisuje :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
No i jak tam...przyczyna drgań usunięta czy poszukiwania nadal w toku?
Czy aluminiowe wahacze z przodu też mogą miec jakiś wpływ na drgania kierownicy?
Ja do siebie zamowilem 2 bumerangi ale tak się zastanawiam w jaki sposób się dowiedzieć czy te aluminiowe przydało by się wymienić czy nie.
I jęsli się zużyją to jakich objawów mozna sie spodziewac.
Witam .Kolega oglądał te wachacze i patrzył czy jakiś ma luzy i jest wszystko w porządku.Wiec to nie będą bumerangi.Pod koniec tego tygodnia albo w przyszłym jade jeszcze raz przełożyć opony .Mam kolege co ma 7 i mówił że te drgania jego zdaniem idą od kół.Jeszcze mam zbieżność minimalnie do ustawienia ale to raczej nie wpływa na drgania.Dodam że jak wchodze w mocniejsze zakręty przy stu to nie czuć tych drgań .pozdrawiam
Ja zamówiłem właśnie bumerangi, myślę że plus minus tydzień i będą wymienione (zależy jaki termin u mechanika uda się załatwić). Zobaczymy, czy to jest ich wina. Również dziękuję za podpowiedzi.
ja mam te drgania przy prędkości 80 - 85 km/h ale tez nie zawsze...wystarczy ze skrece wtedy minimalnie kierownica i ustępują...jednak i tak zawiasy ida niedługo na dokładne oględziny...mam nadzieje ze nic nie wyjdzie...
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin