Cytat Zamieszczone przez muKo Zobacz posta
jeżeli masz odtwarzacz kasetowy to sprawa z grubsza prosta;)

na kierownicy ustaw sobie przybliżoną częstotliwość jaką Ci znajdzie najbliższą stacje ( zbliżoną do fali transmitera)
otwierasz drewienko i tam masz kolejny przycisk do ustawiania częstotliwości tylko że ten nie szuka stacji a ustawia tak jak Ty sobie tego życzysz
Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	innenraum01b.jpg
Wyświetleń:	10
Rozmiar:	71.3 KB
ID:	4636
( w tej samej linii pionowej co ustawianie fali na panelu radia )
tam nie wiem co ile jest skok ale ktoś na pewno podpowie , wystarczy zapisać i po sprawie.

a tak btw:
Sam miałem do siebie instalować gdzieś ściemniony transmiter co by nie straszył jednak nauczony podróżami wkurzające jest wkradanie się innych częstotliwości więc zdecydowałem się wyjąc kaseciaka, wzbogacić go o adapter , kabelek wyprowadzić do tyłu, nad licznikiem , do drzwi i mam spokojnie leżącego jack`a czekającego na mp3 playach!
mam nadzieje że się przyda, pzdr
Masz kolego racje na radiu sie ustawia częstotliwość :P ALE ustawie sobie na częstotliwość powiedzmy 104.6 i dam na 105 to ledwo słychać transmiter i po sekundzie znow sobie znajduje najbliższa stacje... Nie da sie wyłączyć tego automatycznego wyszukiwania?... Z mojego auta sięga do hondy stojącej obok która ledwo łapie stacje a coś u mnie nie chce do zatrzymać na chwil na tej częstotliwości... W garażu podziemnym pod blokiem mam wszystkie stacje co Honda zapomina pod ziemia wszystkie... łapie mi chyba z milion stacji ale akurat na transmiterze nie działa...:/ wrrr! Położenie telefonu na tylnej półce (co jest absurdem którego bym nie robił i tak) tez nie pomaga...:/ wrrr... Da sie wyłączyć automatyczne wyszukiwanie?:> czympredzej nowy MId...