Witam czy zna ktoś przeszłość tego auta, albo dowiadywał się już w związku z tym ogłoszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-C24727282.html ??
Jest sens się interesować czy cena wskazuje na to, że będzie to trup ?
Witam czy zna ktoś przeszłość tego auta, albo dowiadywał się już w związku z tym ogłoszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-C24727282.html ??
Jest sens się interesować czy cena wskazuje na to, że będzie to trup ?
V8 za 3k to musi być padaka, ja bym ją odpuścił.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
ale na czesci by sie oplacało tak czy siak, tylko ciekawe czy fotele w elektryce
Autko ładne, felga idealna jak dla mnie do e32 cena śmieszna więc nawet gdyby coś było do roboty ( a będzie.. na bank) to i tak jest ok.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
trzeba samochód oblukać i napewno zadzwonić do gościa i się jak najwięcej o nim dowiedzieć póżniej wnioski wyciągać
napewno nie jest idealne,brak lusterka od strony kierowcy i napewno coś tam wyjdzie,może kasy mu brakuje i chce się pozbyć,po co ma auto mu wisieć na alledrogo długo jak może dać dobrą cene i zaraz mu pójdzię
No dokładnie szukałem czegoś w dobrym stanie, ale jak ją zobaczyłem - te felgi, szeroki czarny grill to zastanowiłem się czy nie byłoby dobrą opcją kupić ją i wydać nawet te 2k na remont mechaniczny, niż szukać jakiejś co wygląda jak od dziadka, ma motor w dobrym stanie i walić kasę w wygląd. Sceptycznie podchodziłem do niej, ale skoro tak mówicie to zadzwonie spróbuję coś wypytać. Jakbym nią wrócił w całości do domu (a mam 700km ;p) to już bym się cieszył i sobie dłubał bo piękna jest <3
Pytanie kolejne - dlaczego ona tak siedzi przodem ? Może być obniżana ? Bo to chyba nie seria ?
P.S.
@kal!ber zniszczyłeś mnie :D od kilku dni gapię sie jak głupi na nią co godzinę a nie zauważyłem brak lusterka :E :E no ale to tam drobnostka. Największy ból to automat i jakby doszło co do czego, to zastanawiam się co z tym fantem zrobić - chyba jedynie swap mi zostaje
P.P.S.
Na pewno na niską cenę wpływa też praktycznie już brak przeglądu i oc
Ostatnio edytowane przez Dave_Zworka ; 26-06-2012 o 13:13
wiesz już wczoraj patrzyłem na nią a dopiero dzisiaj wyczaiłem brak lusterka,może jest ktoś z okolic by podjechał i luknął na nią hmm.2tyś nie wiem czy wystarczy tak na serwis zależy co w niej siedzi na dzień dobry proponuje dokręcić pompe oleju (jak się już na nią zdecydujesz)