tu jest coś wypomniane o kanapie - "funkcja kilkustopniowego podgrzewania foteli oraz kanapy z możliwością ustawiania własnych temperatur dla każdego ze stopni"
tu jest coś wypomniane o kanapie - "funkcja kilkustopniowego podgrzewania foteli oraz kanapy z możliwością ustawiania własnych temperatur dla każdego ze stopni"
Fakt, ale o wentylacji kanapy oraz możliwości jej komfortowego nie ma nic. Więc to będzie taki podłokietnik:
http://imageshack.us/photo/my-images...mag0014jf.jpg/
a tak swoją drogą, wie ktoś co to jest "funkcja hotelowa" ?
wracając do palącej się kontrolki, czy to nie jest przypadkiem czerwona kontrolka informująca o nie zapiętych pasach ??
Przyczyn swiecenia czerwonej kontrolki moze byc wiele:
- awaria podzespolu
-niewymieniona na czas czesc
-niewymieniony olej
podpiecie pod komputer wyjasni sprawe a jak nie masz dostepu wejdz w tryb serwisowy i posprawdzaj co jest nie tak
auto moze byc tez zolte co oznacza np zblizajaca sie w niedlugim czasie np wymiane oleju w silniku
ale generalnie autko powino miec kolor zielony co oznacza ze z pojazdem i jego podzespolami jest wszystko Ok
@jakub
co do kolotu tapicerek to sprawa indywidualna ale czarna jest jak dla mnie najmniej klopptliwa w utrzymaniu i najmniej sie brudzi i ten brud widac a i kolor wg mnie czarny ladniej wyglada
funkcja hotelowa polega na tym ze w podlokietniku mamy przycisk uniemozliwiajacy otwarcie bagaznika przekrecamy go zamykamy schowek i oddajac auto boyowi hotelowemu ma on dostep do auta ale nie do schowka i nie do bagaznika
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 26-06-2012 o 16:14
Myslisz o tej nad predkościomierzem? tak, ona jest od pasów. Ale my mówimy o tej na monitorze centralnym. U góry mniej więcej na środku. Słabo widać tym zdjęciu, ale jednak.
Dzieki adasio za wyjaśnienie hotelowej. Teraz sie zorientowalem, że też to mam :D
Z tym, jak kierowca hotelowy zna się na E65 to przecież wie gdzie w podłokietniku jest ten guzik..
edit: hah, ale przecież podłokietnik z przodu można zamknąć na kluczyk :D sprytne. teraz już wszystko jasne.
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 26-06-2012 o 16:19
euro_tuned a na tym zdjęciu w lewym górnym rogu to co to za kontrolka nad prędkościomierzem ?? bo jest dokładnie w tym samym miejscu co w tej z Wrocławia
http://zapodaj.net/d0b38204752da.jpg.html
ok, to już wszystko jasne myślałem o tej nad prędkościomierzem![]()
Ostatnio edytowane przez Maikel ; 26-06-2012 o 16:23
@ eruo tuned - hahahaha brawo
kontrolka od pasów jest nad predkościomierzem a od usterki na centralnym monitorze
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Koledzy juz troszkę sie dowiedziałem na temat w/w auta a powiedzcie mi co z tym regulowana wysokość podwozia czy to jest problemowe bo czytałem że kosztowne w naprawie ?
Ogólnie do sprawdzenia jest wiele..sam nie wiem czy drugi raz skusił bym się na poszukiwanie e65/66- uszczelniacze akurat to najmniejszy problem. Dla mnie na + to : brak edc, soft close , key less go- nie kupię auta z tymi wynalazkami bo nie mam nerwów jak coś zaczyna marudzić a te rzeczy dają o sobie znać BARDZO często.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)