Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Szeroka stal E32 i E38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Seb00
    BMW
    E38 M60
    Kolego laki7, te felgi mają ET41 więc dystans 20mm i problem z głowy, pierścień nie wchodzi w grę bo otwór na piastę to 67mm a piasta w E32 ma 72,5mm.
    Co do ceny: poszerzanie w wheel wide 160zł/szt więc już jest 640zł + koszt samej felgi powiedzmy 700zł komplet (średnia cena z allegro) + piaskowanie, malowanie, uszczelnianie żeby to miało ręce i nogi + koszt dystansów + toczenie otworu na 72,6mm + opony no i mamy magiczne 2000zł

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 diesel
    Ja za swoje 16 zapłaciłem 400 zł z przesyłką,piaskowanie i malowanie we własnym zakresie.

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez Seb00 Zobacz posta
    Kolego laki7, te felgi mają ET41 więc dystans 20mm i problem z głowy, pierścień nie wchodzi w grę bo otwór na piastę to 67mm a piasta w E32 ma 72,5mm.
    Co do ceny: poszerzanie w wheel wide 160zł/szt więc już jest 640zł + koszt samej felgi powiedzmy 700zł komplet (średnia cena z allegro) + piaskowanie, malowanie, uszczelnianie żeby to miało ręce i nogi + koszt dystansów + toczenie otworu na 72,6mm + opony no i mamy magiczne 2000zł
    Jeśli liczysz opony to chyba używane :D

Ja widziałem to tak 700 zł felgi poszerzenie 640 według cennika wheel wide piastokowanie bo oryginalną wartwe trzeba usunąć bo przy poszeżeniu się zniszczy a na nowym fragmencie przecież jej nie będzie i tu mamy następne 200 za piaskowanie lakierowanie 600 i uszczelnienie 100. i w ten sposób mamy ponad 2 tyś i nie trzeba było tu liczyć żadnych opon bo opony to kolejne 1600zł nawet jeżeli kupisz takie felgi taniej używane bo przecież i tak trzeba je bedzie malować na nowo to kupując je nawet za 300. To calość żeby nie było chały dało się jeździć i było bezpiecznie będzie kosztować 1600 :) no ale jeśli rezygnujesz z proszku to odejmujemy 600 za proszek tylko że w inny sposób nie pomalujesz dobrze piaskowanej powierzchni chyba że też rezygnujemy z piasku no to doczyszczenie tego i pomalowanie w domowym zaciszu to przynajmniej 200zł

Uprawnienia umieszczania postów