chyba, że będziesz latał po trasie, jak silnik zdrowy to w 10-11l się zmieścisz, a patrząc na wielkość silnika auta to dobry wynik. Oczywiście wszystko zależy od stylu jazdy, jak nie jesteś "wariatem" to spali ci przyzwoicie :)
chyba, że będziesz latał po trasie, jak silnik zdrowy to w 10-11l się zmieścisz, a patrząc na wielkość silnika auta to dobry wynik. Oczywiście wszystko zależy od stylu jazdy, jak nie jesteś "wariatem" to spali ci przyzwoicie :)
jeżeli chodzi o benzyne to mi w mieście przy spokojnej jeździe pali 16 , 17 litrów i się zastanawiam czy to normalne przy prędkości 60 km/h
z tego co wiem często w mieście spalanie przekracza grubo 20l wiec masz powody do dumy
Normalne, mi po mieście ciężko jest zejść poniżej 15. 16,5 to norma
choc jest jeden plus niby mówią że jest taka w droga w utrzymaniu i częsci są drogie a to nie prawda bo dużo czesci do e38 można dostac na szrocie albk kupowac zamienniki oczywiście markowe nie chińskie , a jak się kupuje częsci w aso gdzie ceny brane są chyba z kosmosu to nic dziwnego przykład oryginalne radio na kasety do 38 kosztuje ponad 3000 zł .
Miasto miastu nie równe;)
Poza tym to witam. Ładnie wyposażona 7:)
V8 Garage
mam jeszcze pytanie odnośnie mojego silnika w 38 jak się one sprawują i jak z żywotnością ??
Adam, poszukaj wątków na forum odnośnie 740d. Było tego trochę, a to nie jest dział do takich pytań ;)
chodzi o M73N, z 750tki :)
http://7er.pl/showthread.php/14333-e...-zalety-i-wady
Ładna ta 750iL...chociaż kolor...jak dla mnie,jeden z najbrzydszych dla E38 ale wypas jest i autko ładne...tylko co z tym przebiegiem,że nagle z 226 zrobiło sie 260 tyś km?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...