A ja ciągle tak myśle, benzyna czy diesel. Jak w kwesti np F01 to raczej bez wahania 730d tak w przypadku F10 a o takiej myśle, niestety ze względy że są tańsze to juz kwestia wygląda inaczej. Większosć aut ma rynku to diesle, benzyn prawie nie ma a jak są to z usa, gdzie zaufani anie mam do aut z tego rynku, chyba ze sam sprowadzę a taką opcje mam bez problemu. No i problem pojawia sie gdy trzeba będzie coś naprawić, fakt benzyna pewnie wychodzi taniej haa a może i nie, przecież benzyna jak i desel mają turbiny, mają bezpośredni wtrysk etc. Fakt, ze do benzyny wsadze gaz, a jakbym kupił 528 czy też 535 to juz "tylko" 6 garów więc w razie awarii mniej naprawiania niż we V8 no i instalacja tańsza. No ale kolejne ale, skoro diesle przejęły rynek to też patrząc przyszłościową to i części do nich będzie ogrom. Podejrzewam, że używaną turbine jakby padła kupię o wiele taniej do diesla niż benzyny itd itp. No i co najważniejsze, mi się dobrze jeździ dieslem i patrząc na przesiadke z 745 e65 to oszczędnosci byłyby ogromne !

Odpowiedz z cytatem