Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Wtrącę taki wątek, co do silników. Nie ma to związku z 7er, ale w mojej F11 520d (jestem pierwszym właścicielem, auto z polskiego salonu, przebieg 60000km), zostały wymienione wszystkie wtryski, koszt(gdyby nie gwarancja) 8000zł. Niestety doszedłem do tego, że nie BMW zawiniło, a kiepska jakość paliwa na stacji, na której regularnie tankowałem!
Moim zdaniem również z innymi modelami BMW często jest tak, że trzeba o nie dbać, a na 100% zrobią nie 120k km a duużo więcej. Nieraz jak widzę na drogach świrów, w nowych BMW, co znają dwie pozycje pedału gazu, albo nie wciśnięty, albo wciśnięty do oporu. Silnik, z którego wciąż wykorzystuje się 100% jego potencjału ma prawo wytrzymasz tylko 120tys km.
Ostatnio edytowane przez BeeMWu. ; 09-06-2014 o 17:12 Powód: Dopisanie paru słow