Oj tam kolego . A dlaczego głos rozsądku - oczywiście mam na myśli 740 d wzgledem 750xD
Z własnego rozeznania powiem tak - raz , że 750xD dostępne jest dopiero od 2012 i jak szukałem swojej to ceny najniższe zaczynały się od 55 tys euro ( 740d z tego samego rocznika w podobnym wyposazeniu o 15-18 tyś mniej ) - netto oczywiście - to dużo jak za 80 KM i 110 Nm . Mało tego . Nawet samo BMW coś nie ten tego z tym tri-turbo . bo standardowa gwarancja na 740 d - 150 tyś km i można ja rozszeżyć , a do pewnego czasu 750xD miało tylko 100 tys km i nie można było wykupic do tego dodatkowego pakietu ( nie wiem jak jest teraz ) . Takze faktycznie widze tu rozsądek - ale chyba troszeczkę inny . Mało tego - jestem w stanie się założyć o moje felgi indywiduala - ze w przypadku 750xD - przedni dyfer nie wytrzyma 200 tys km - na standardowych serwisach olejowych , więc o czym tu mowa - nie zebym bronił swojego 740 d . ale dla mnie głosem rozsądku jest 740i - to mozna wyrwac w dobrym roczniku z dobrym wypasie za 27 tyś euro i to z dwucyfrowym w tys km przebiegiem - mało tego - jak wysilony silnik padnie - to mozna taka jednostke kupić na allegro za jakieś 6 tys zł .